Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA… BOZDOĞAN’IN AÇACAĞI HALK ET MARKET’İN ETLERİ BÜYÜK BİR ZİNCİR MARKETTEN VE İTHAL ET!

admin | 21 Ekim 2021 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediyesi’nin yarın hizmete açacağı Halk Et Market’in et tedarikini nereden yaptığı büyük merak konusu oldu. Başkan Haluk Bozdoğan’ın et market için bu hafta içi büyük bir market zinciriyle görüştüğü öne sürülürken, marketle ithal et konusunda anlaşma sağladığı iddiası büyük yankı uyandırdı.

CHP’li Tarsus Belediyesi, vatandaşlara ucuz et sağlamak için Halk Et Marketleri hizmete sokmaya başladı. Et Marketlerin ilki yarın sabah gerçekleştirilecek törenle vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Artan et fiyatlarına karşı vatandaşa ucuz et sağlamak amacıyla kurulan Halk Et Market’in etleri nereden sağlayacağı da merak konusu oldu. Et üretimi yapmayan Tarsus Belediyesi’nin etleri piyasaya göre ucuza nereden sağlayacağı da merakla bekleniyor.

ETLER, ZİNCİR MARKETTEN Mİ SATIN ALINACAK?

Tarsus kamuoyunda ortaya atılan bir iddia özellikle yerel esnafta şok yaratırken, ucuz et bekleyen vatandaşlarda da hayal kırıklığı yarattı. Halk Et Market için hafta içi bir kez daha Başkan Haluk Bozdoğan’ın Türkiye genelindeki zincir marketlerden biriyle görüşme yaptığı ve ithal etler için anlaşma sağladığı iddia edildi.

BOZDOĞAN ZİNCİR MARKET GÖRÜŞMESİNİ DUYURDU:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle