Hoşgeldiniz  

BOMBA HABER… BÜYÜKŞEHİR’E BİR MÜLKİYE MÜFETTİŞİ DAHA GÖREVLENDİRİLDİ

admin | 12 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde ortaya çıkan skandallarla ilgili bu hafta başı mülkiye müfettişi soruşturmasına başlamıştı. Ankara’ya yakın kaynaklardan Mersin Büyükşehir’le ilgili yeni haber uçuruldu. İçişleri Bakanlığı Büyükşehir’le ilgili diğer iddialar için de yeni bir Mülkiye Müfettişi görevlendirdiği öğrenildi.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Vahap Seçer, hayata geçiremediği hizmetler ve skandal iddialarla ülke gündeminde yer alıyordu. Öyle ki CHP’li Seçer’in kural tanımaz hareketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açık açık dile getirilmiş ve CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamalarının daha önce bir çok kez FETÖ ve PKK benzeri terör örgütlerince de denendiğini kaydetmişti.

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koruma müdürü Koray Aslan ile Vahap Seçer’in Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın organize ettiği Araç kiralama ihalesindeki skandal ortaya çıkmış, ve bu ihale ile milliyetçi/muhafazakar işçilere yapılan sürgün mobbingi hakkında Mülkiye Müfettişi tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Ankara’ya yakın kaynaklardan yeni bir bomba haber Mersin gündemine düştü. İçişleri Bakanlığı’nın CHP’li Mersin Büyükşehir’e yeni bir Mülkiye Müfettişi daha görevlendirildiğini kaydeden kaynaklar, yeni gelecek olan Mülkiye Müfettişinin inceleyeceği konular hakkında da bilgi paylaştı.

ŞARAP KONUSU ÇANTADA!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleriyle, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve bazı il protokolünde yer alan isimlere yılbaşı promosyonu olarak “şarap” hediye eden CHP’li Seçer’in bu yılbaşı promosyonunun inceleneceği belirtiliyor.

TARSUS MANAS GÖSTERİ MERKEZİNDEKİ HÜPLETİLEN HURDALAR!

Tarsus’ta bulunan Devlet Parkı içerisindeki Manas Gösteri Merkezi’ni  herhangi bir meclis ya da encümen kararı olmadan yıkan ve ortaya çıkan yaklaşık 400 bin TL’lik hurdaların akıbetinin de mülkiye müfettişi tarafından inceleneceği öne sürüldü.

AKARYAKIT İHALE KIRIM ORANLARI

Göreve geldiği günden bu yana akaryakıt ihalesindeki kırım oranları hakkındaki Meclis’te verdiği çelişkili rakamlar da müfettişin gündeminde yer aldığı kaynaklarca iddia edildi. Meclisin bir çok farklı rakam nedeniyle doğru bilgilendirilmediğinin ve ihalelerin gerçek anlamda ne kadar kırım yapılarak verildiğinin de gelen şikayetlerin ardından müfettiş incelemesine girdiği kaydedildi.

BÜROKRATLARA MOBBİNG

İşçilerin yanı sıra CHP’li yönetimin önceki dönem bürokratlarına uyguladığı sürgün ve devletin verdiği kadroların özlük haklarının ellerinden alınmasıyla ilgili bürokratların açtığı davaların mahkeme kararları açıklanmıştı. Danıştay’dan kesinleşen bu kararlarda “mobbing” ibaresi net bir şekilde kullanılmıştı. Bu kararlardan yola çıkan İçişleri Bakanlığı’nın bu iddiaları da incelemek için müfettişlere yetki verdiği iddia edildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle