Hoşgeldiniz  

BOMBA GELİŞME… GÖREVİNİ İHMAL ETTİĞİ GEREKÇESİYLE SEÇER HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU!

admin | 31 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de daha önce belediyeye köpeklerle ilgili şikayette bulunduğunu belirten polis memuru, yürüdüğü sırada köpeklerin saldırısına uğraması nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den şikayetçi oldu. Seçer, hakkındaki şikayetle ilgili karakola giderek ifade verdi.

Polis memurunun, sabah camiye giderken 2 köpeğin kendisine saldırdığını ve düştüğünü belirterek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer’den şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Başkan Seçer, söz konusu şikayeti sosyal medya hesabından “Zaytung haberi değil gerçek!” sözleriyle duyurması da tepki çekti.

POLİS MEMURU DAHA ÖNCE BELEDİYEYE ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

Şikayetçi Polis memuru Savcılıktaki ifadesinde başıboş gezen ve sokakta yürüyenlere saldıran köpeklerle ilgili bundan 2 ay önce Belediye Çağrı Hattına şikayette bulunduğunu ancak hiçbir önlem alınmadığını belirtti. Sokak hayvanlarını doğal alan yerine halkın yaşam alanına bıraktıkları gerekçesiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Sokak Hayvanlarını Koruma Daire Başkanından şikayetçi olan Polis memurunun Savcılık şikayetini “ti” ye alan CHP’li Seçer’in görev ve sorumluluğunu yapması gerekirken vatandaşların canını tehlikeye atan olay hakkında sorumlulara suç duyurusunda bulunulmasını eleştirdi.

HEM ŞİKAYETÇİ POLİSİ HEM DE SORUŞTURMA BAŞLATAN SAVCIYI HALKIN ÖNÜNE ATTI!

CHP’li Seçer, “Zaytung haberi değil gerçek! Sabah namaza giderken havlayan köpekten ürken “polis memuru”nun şikayeti üzerine Valilik’in gönderdiği müfettişe ifade verdim. Korktuğu için beni şikayet eden memura mı bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım? Allah sonumuzu hayretsin!” diyerek olayı kamuoyuna duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle