Hoşgeldiniz  

BIRAK PKK’YI, TERÖR ÖRGÜTÜ BİLE DİYEMEDİ! SEÇER HALA SEÇİM DİYETİ Mİ ÖDÜYOR?

admin | 16 Şubat 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gara’da hain terör örgütü PKK tarafından rehin tutulan 13 polis ve askerimiz, alçakça şehit edilirken, Kandil’le bağı olan HDP’nin de bir kez daha kapatılması gündeme geldi. Yerel seçimlerde Mersin’de ittifak yaptıkları HDP’yi de incitmek istemeyen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in şehitlerimizi anma paylaşımı tepki çekti.

Gara’da rehin tutulan 13 polis ve askerimizin PKK tarafından şehit edilmesinin yankıları sürüyor. Toplumun her kesiminden PKK’ya lanet okunurken 31 Mart yerel seçimlerinde belli büyükşehirlerde sırtını Kandil’e dayayan HDP ile gizli ittifak yapan CHP’lilerin paylaşımları tepkileri daha da arttırdı.

CHP’li birçok isim, PKK’nın adını dile getirmeden şehitlerimizi andı.

Bu isimlerin başında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer geldi.

Kılıçdaroğlu, “terör örgütü” dedi ancak “PKK” ifadesini kullanmaktan imtina etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne aldığı HDP’li isimlerle gündeme gelen Seçer’in ise, twitter’daki paylaşımında bırakın “PKK”yı “terör örgütü” ifadesini bile kullanamaması ve sadece şehitler için başsağlığı dilemesi dikkat çekti.

CHP’li Seçer’in, alçakça şehit edilen Yabalak’a başsağlığı mesajı dilerken, “Gara bölgesinde şehit olan” ifadesini kullanması ise daha büyük tepki çekti.

SEÇER, MERSİN’İN ŞEHİDİNİN CENAZESİNE KATILDI… KULİSLER “TAKİYYE YAPTIĞINI” İDDİA ETTİ

Gara’da hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 kişi arasında 5 yıldır PKK’nın rehin tuttuğu Bozyazılı Polis Memuru Sedat Yabalak da vardı.

Şehit Yabalak’ın Bozyazı’daki cenaze törenine katlan CHP’li Seçer’in orada bile PKK diyememesi tepki çekti.

Cenaze töreni dolayısıyla dün gerçekleştirilecek olan Büyükşehir Meclis oturumu, Cumhur ittifakı meclis üyelerinin talebinin ardından bugüne ertelenmişti. Büyükşehir’e yakın kaynakların, CHP’li Seçer’in şehit cenaze törenine oluşan kamuoyu nedeniyle katılmak zorunda kaldığını ve HDP’li ittifak ortaklarını incitmemek için paylaşımlarında terör örgütü ve PKK ifadelerini kullanmadığını iddia etmesi, kentte bomba etkisi yarattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle