Hoşgeldiniz  

BAŞKAN BURHANETTİN KOCAMAZ NTV CANLI YAYININA KONUK OLDU

admin | 07 Mart 2018 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akdeniz Ekonomi Forumu nedeniyle yoğun bir gün yaşayan Mersin, yine büyük bir organizasyonla Türkiye gündemine geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, NTV canlı yayınına konuk oldu ve Mersin’in hedeflerini anlattı.

Kalkınma Bakanlığı’nın destekleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz İhracatçı Birlikleri ve Mersin Ekonomi Platformu bölge ortaklığı ile Özgencil Grup ve NTV iş birliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Akdeniz Ekonomi Forumu’nun ilk günü tamamlandı.

 

İş dünyasının bölge temsilcileri ve uluslar arası düzeyde misafirlerin bir araya gelerek, Çukurova havzasını canlandırmayı planlayan forumu canlı yayınlarla ülke gündeminde tutan NTV, öğlen yayınında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuk oldu.

 

NTV ekranlarında yayınlanan ve Melda Yücel Kocaalp’in sunduğu Finans Kafe programının Canlı Yayınında Mersin’i konuşan Başkan Kocamaz, Mersin’in potansiyellerinin değerlendirilerek ülke ekonomisine sağlayacağı katkıları anlattı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle