Hoşgeldiniz  

BAŞBAKAN’I AĞIRLAMIŞ DA YÖNETİMİ NEREDE YAPMIŞ?

admin | 24 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

“Siyaseti Odaya sokmadım” diyen MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, sansasyonelhaber.net’te yayınlanan iddialara yarım cevap vermesi dikkat çekti.

Aday olmayacağını açıkladığı basın toplantısında “Siyaseti Odaya sokmadım” diyen Şerafettin Aşut’a 2 iddiayla “Acaba” diyen sansasyonelhaber.net’e katıldığı TV programında yanıt vermeye çalışan Aşut, işine geldiği şekilde yanıt vermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Şerafettin Aşut, sansasyonelhaber.net’te eski Ak Parti SKM Başkanı Turgay Akyüz’ün gündeme taşıdığı “MTSO yönetimi Mekin Merter Salt’ın odasında kuruldu” iddiasına hiç değinmedi.

 

Referandum çalışmaları döneminde Mersin’e gelen Başbakan ve dönemin Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım’ın katıldığı yemeği organize eden MTSO’nun Divan Otel’e ne kadar fatura kestiği ile ilgili iddiasına da “işine geldiği gibi” yanıt verdi. Aşut, “Bir internet sitesi yazmış, Başbakan’ın yemeğinde ne kadar ödediniz, bu siyaset değil mi diye. Ben Başbakan’ı ağırladım. Hangi partili olduğuna bakmadım. Ben Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nı ağırladım” dedi. Aşut, Başbakan Binali Yıldırım’ın referandum döneminde gelmesinin siyaset sayılıp sayılmadığı ve Divan Otel’e ödenen rakam hakkında ise yanıt vermekten kaçındı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle