Hoşgeldiniz  

BAŞARIR’A İLGEZDİ DESTEĞİNDEN SONRA YENİ İDDİA: “MACİT ADAY YAPTIRDI!”

admin | 23 Mayıs 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Mersin 3. Sıra Milletvekili adayı olan Ali Mahir Başarır’ın adaylığıyla ilgili yeni bir iddia daha gündeme geldi.  

Uzun tartışmaların ardından örgütün istediği liste yerine Genel Merkez’in istediği listenin YSK’ya teslim edilmesinin ardından CHP Mersin’de sular hala durulmadı.

 

Yakın aile dostu ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevden uzaklaştırılan CHP’li Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’nin desteğini aldığı iddiasıyla Mersin 3. Sıra milletvekili adayı olduğu öne sürülen Ali Mahir Başarır’la ilgili bir şok iddia da Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan geldi.

 

Ramoğlu, bugünkü köşe yazısında Başarır’ın CHP’li eski Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın isteğiyle listede kendisine yer bulduğunu yazdı.

 

Ramoğlu, “Mersin Büyükşehir eski Belediye Başkanı Macit Özcan da sahneye çıktı. Eskiden avukat İsa Gök’ü desteklemiş aday yaptırmıştı. Şimdi de yolsuzluk davasının avukatı Ali Mahir Başarır’ı aday yaptırdı” iddiasında bulundu.

 

Ramoğlu yazısını şöyle sürdürdü: “Rüşvet vermek, almak, çete kurmak ve ihaleye fesat karıştırmak suçlarından aranıp da tutuklanmayan tek isimdir CHP’li Özcan. Özcan ve kurduğu çete (mahkemenin suçlaması böyle) 736 yılla yargılanıyor. CHP yapımı bu filmin başrollerinde usta oyuncu Macit Özcan ve oğlu İlker var… Kardeşi Tacit Özcan ve işadamı Erol Avgören ile oğlu Tolga Avgören de… Toplam 22 sanıklı dava Haziran’da Mersin 5 Ağır Ceza’da görülecek. Bakalım avukatı Ali Mahir Başarır duruşmaya girecek mi? Ama Macit Özcan gelecek sene belediye başkanlığına aday olursa şaşmam valla!”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle