Hoşgeldiniz  

BAK HAMİT TUNA BAK… BU MAHMUT TAT!

admin | 25 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mart yerel seçimlerinde MHP’nin Adayı Hamit Tuna Cumhur ittifakı desteğine rağmen kazanamamıştı. MHP’de kazanılamayan Büyükşehir’de CHP’li Başkanın olduğu mecliste AK Parti’nin de pasif kalmasıyla MHP’li Meclis üyesi Mahmut Tat, meydanın boşluğunda kendine çalışmayı sürdürüyor.

Mart yerel seçimlerinde kaybeden taraf olan Cumhur ittifakı, Mersin Büyükşehir Meclisi’nde elde ettiği çoğunluğu, MHP’li Meclis üyesi Mahmut Tat’ın kişisel hırslarına kurban ededursun, Mahmut Tat’ın “kendine çalışması” olabildiği hızıyla sürüyor.

Meclis çalışmalarını Nisan toplantısından beri, Sayıştay denetimi yapılmasına rağmen herhangi bir denetim yapılmıyormuş havası estirerek, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz dönemiyle ilgili “sözde” araştırma isteyerek kilitleyen Mahmut Tat, yeni dönem için de yatırımlarını sürdürüyor.

Mahmut Tat son olarak İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, Meclis çalışmaları hakkında brifing verdi.

Önümüzdeki dönemde MHP’nin Büyükşehir Adayı olarak lanse edilen Mahmut Tat’ın, bu kapsamda kazanılan belediyeleri, teşkilatları ve son olarak da göreve yeni atanan Ülkü Ocakları başkanını ziyaret ederek, teşkilat desteği aradığı da kulislerde konuşuluyor.  

MHP’nin Adayı olan Hamit Tuna’nın kaybetmesiyle başsız kalan MHP’de kendisine fazla hareket alanı bulan Mahmut Tat’ın her meclis toplantısında öne çıkma gayretine de CHP’li Başkan Vahap Seçer de dayanamamış ve ilk meclis toplantısında gülümseyerek, “Bence siz de bana oy verdiniz Sayın Tat” diyerek, Hamit Tuna’nın kazanmamasından en karlı çıkan ismin Tat olduğuna işaret etmişti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle