Hoşgeldiniz  

AYDINCIK MHP’NİN YENİ BAŞKANI DA MI HAYIR’CI?

admin | 16 Mart 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Muhalif kanadı desteklediği iddiasıyla görevden alındığı öne sürülen MHP Aydıncık İlçe Başkanı İrfan Şahin’in yerine atanan Hacı Salan’ın da ortaya çıkan fotoğrafları kafalardaki soru işaretlerini arttırdı.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – MHP Mersin’in yeni İl yönetimi tarafından muhalif grupla hareket ettiği iddiasıyla görevden alındığı öne sürülen Aydıncık İlçe Başkanı İrfan Şahin’in yerine atanan Hacı Salan’ın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye muhalif olan Sinan Oğan’la aynı karedeki fotoğrafları kafaları karıştırdı.

 

Sinan Oğan’ın Genel Başkan adaylığını açıkladığı toplantıya katılan Hacı Salan ve İrfan Şahin’in sık sık birlikte etkinliklere katıldığı biliniyor.

 

Aydıncıklı MHP’lilerin halef-selef Şahin ve Salan’ın görev değişikliğini yeni bir dönem olarak değil, “eski dönemin devamı” şeklinde yorumladıkları iddia edildi.

 

MHP İL YÖNETİMİ ŞAHİN’İ NEDEN GÖREVDEN ALDI?

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla göreve gelen İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz’ın yönetimde görev dağılımı yaptıktan sonra aldığı bu karar tartışma yarattı. Anamur’daki muhalif toplantıya katılan eski ilçe başkanı İrfan Şahin’in “muhalif kanatla” yakın olduğu gerekçesiyle görevden alındığı iddiası doğruysa, yerine atanan Hacı Salan’ın da muhalefetle yakın temasından habersiz olup olmadığı MHP kulislerinde konuşuluyor.

 

GENEL MERKEZ HACI SALAN’I TAKİBE ALDI

 

Şahin’in görevden alınma nedenini tam anlamıyla teşkilata açıklaması gerektiğini kaydeden MHP’ye yakın kaynaklar, yerine atanan Hacı Salan’ın da ortaya çıkan bu fotoğrafların ardından muhalefetle ilişkisinin de Genel Merkez düzeyinde araştırıldığını öne sürdüler.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle