Hoşgeldiniz  

ATLANMAMASI GEREKEN DETAY! MHP’DE 2 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDIĞI İDDİA EDİLDİ

admin | 07 Ağustos 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin İl Teşkilatında ilçe başkanları operasyonu sessizce yürüyor. Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’un görevden alınmasının ardından geçtiğimiz gün de Yenişehir İlçe Başkanı Umut Topal’ın görevden alındığı duyuruldu.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile MHP çatısı altında ittifak yapan MHP Teşkilatı, kaybedilen yerlere operasyon çekmeye başladı.

TARSUS’TA BODUR GİTTİ, ÇELİK GELDİ!

Cumhur ittifakı olarak Tarsus’ta yine AK Parti destekli MHP adayıyla seçime giren teşkilatta ilçe başkanı flaş bir kararla görevden alındı Ertuğrul Bodur’un görevden alınmasının ardından yerine Sebil’in eski Belediye Başkanı ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Çelik’in atandığı bildirildi.

AK PARTİ’NİN ADAYI YENİŞEHİR’DE KAYBETTİ, MHP İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI!

MHP sessiz operasyonunu Yenişehir’de de sürdürdü. 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Yenişehir’de aday çıkartmış, MHP desteklemişti. Kazanılmayan yerlerden olan Yenişehir’de İlçe Başkanı Umut Topal’ın da görevden alındığı iddiası, MHP kulislerini salladı. Topal’ın yerine Ömer Gürsoy atandı. Dün gerçekleştirilen devir teslimde de MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de yer aldı.

UMUT TOPAL: “GÖREVDEN ALINMADIM, ADAY OLMAYACAĞIMI BELİRTTİĞİM İÇİN YENİ ATAMA YAPILDI!”

Görevden alınma iddiaları hakkında Sansasyonel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Umut Topal, “Benim görevden alınmam söz konusu değildir. Ben daha önce Eylül ayında gerçekleştirilecek olan İlçe Kongresi’nde aday olmayacağımı belirtmiştim. Bunu hem Genel Merkezimize hem de İl Teşkilatımıza çok önceden bildirmiştim. Buna istinaden yapılan bir görevlendirmedir. Yeni İlçe Başkanımız teşkilatı kongreye hazırlayacaktır” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle