Hoşgeldiniz  

ATATÜRK PARKI’NA SENELERCE SIRT ÇEVİREN “SOSYAL DEMOKRATLARIN” DAYANILMAZ ACİZLİĞİ

admin | 30 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hizmet edememe sıkıntısı çeken CHP’li Büyükşehir yönetiminin, “Uzun yıllar bakımsız kalmak” iftirasını yapıştırdığı Atatürk Parkı’nda önceki dönemde yapılan hizmetler ve düzenlemelerin yok sayılması “yeni yönetimin çaresizliği” olarak yorumlandı.

Mersin’in kalbi konumundaki Atatürk Parkı, CHP’li Macit Özcan döneminde kaderine terk edilmiş, kentin bütünleşmesinden çok “ayrışmasına” neden olmuştu.

CHP’Lİ ÖZCAN DÖNEMİNDE ATATÜRK PARKI’NDA ATATÜRK’TEN ESER YOKTU

Adı Atatürk Parkı olmasına karşın CHP’li Macit Özcan döneminde park içerisinde Atatürk’e ait hiçbir objenin bulunmaması da büyük tepki toplamıştı.

Her Mersinli’nin önünden geçtiği ancak parka girmekten çekindiği Atatürk Parkı’nda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin kalbi konumundaki Atatürk Parkı’nda “Mersin bütünleşmesini” sağlamak için büyük çaba sarf etmişti.

RAMAZAN ŞENLİKLERİYLE MERSİN, ATATÜRK PARKI’NDA BİRLEŞMİŞTİ

Ramazan Şenliklerini, kentte sadece bir bölümün gezebildiği Adnan Menderes’ten çekerek, Atatürk Parkı’na almak suretiyle Mersin’in kenarda kalan mahallelerini de “her kesimle” kaynaştırabilen Kocamaz’lı Büyükşehir yönetimi, her kesimin sevdiği sanatçıların konserlerini de Atatürk Parkı’nda gerçekleştirmesiyle parka girmeye çekinen şehrin batı kesimini de Atatürk Parkı’na çekmeyi başarmıştı.

Yine Burhanettin Kocamaz döneminde, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünde açılışı yapılan Atatürk Parkı girişindeki dev Atatürk anıtı da Mersin’in kalbi konumundaki Atatürk Parkı’nın anlamıyla bütünleşmişti.

UZUN YILLAR BAKIMSIZ İFTİRASI YAKIŞMADI!

CHP’li Seçer Yönetiminin haber servisinin içinde kullandığı “uzun yıllar bakımsız” kaldığı iftirasına sarılması da bu anlamda Mersin kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle