Hoşgeldiniz  

AŞUT İYİCE KÖŞEYE SIKIŞTI… SUÇLADIĞI MECLİS ÜYELERİNE SARILDI

admin | 28 Temmuz 2017 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Başkanı Şerafettin Aşut, Komite başkanlarıyla buluştu. Daha önceki basın toplantısında yerden yere vurduğu üyelerini, bu kez aday değilim açıklamasının ardından beklediği reaksiyonu alamayınca göklere çıkarttı.

3 ayda bir gerçekleştirilen Komite Başkanlarıyla MTSO Yönetim Kurulu İstişare Toplantısı’nda konuşan Şerafettin Aşut, MTSO Üyelerini ve komite başkanlarını yere göğe sığdıramadı. Aşut, “Komiteleri etkin şekilde çalıştırmak bu beklentileri tatmin edecek tek şeydir. Etkin çalıştırmak derken; sizlerin mesleki tecrübelerinin, bilgilerinin, kendi sektörünüzdeki başarılarınızın ve vizyonunuzun seviyesinden veya bir eksiklikten bahsetmiyorum. Sizlerin her birinizin olağan üstü vasıflarınızla, böylesi değerli yol arkadaşlarına sahip olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 

Hâlbuki Aşut’un “Aday değilim” açıklamasında MTSO Meclis Üyelerine yönelik hakaret dolu suçlamalar yönelmişti. Aşut o açıklamasında, kendi meclis üyelerine yönelik olarak, “Siyaset üstü kalmak adına, kendi yol arkadaşlarımla mücadele ettim, bazı projelerde kendi yol arkadaşlarımın vizyonu beni hayal kırklığına uğrattı. Bazıları MTSO’yu kişisel çıkarların kavgasının verildiği yer zannetti. Bazıları MTSO’yu ihtirasların tatmin yeri zannetti, MTSO birilerinin nemalanacağı bir yer değildir” ifadeleriyle hem aşağılamış hem de ağır şekilde suçlamıştı.

 

180 DERECE DÖNDÜ

 

Kendisini eleştiren ve desteklemeyen meclis ve yönetim kurulu üyelerini Odaya siyaset sokma, Vizyonsuz olma, Kişisel çıkar kavgası verme, kişisel ihtiraslarını tatmin etme, Odanın adından ve imkanlarından nemalanma gibi ağır ve hakarete varan ithamlarla suçladığı görülen Aşut’un bu 180 derecelik dönüşüne en büyük etkenin, Aday değilim açıklamasına üyelerin verdiği “Evet olma” desteğinin yoğunlaşması olduğu öne sürülüyor. Kamuoyundan beklediği tepkiyi alamayan Aşut’un bu nedenle de yeni stratejiler üzerine yoğunlaştığı ileri sürülüyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle