Hoşgeldiniz  

ASBAŞKAN MAHMUT KARAK CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

admin | 04 Şubat 2017 | Dünya, Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

18 Şubat’ta kongreye gidecek olan Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı ve Başkan Adayı Mahmut Karak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hem adaylığını hem de kulübün durumunu görüştü.

karakerdoğanilegörüştübaşkanadaylığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin gezisinde Mersin İdmanyurdu da gündeme geldi. Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı ve 18 Şubat’taki kongredeki Başkan adayı Mahmut Karak, Kulüp CEO’su Haluk Kulaçoğlu ve beraberinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni İzzet Erdoğan kulüp hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Baş başa yapılan görüşmede Mahmut Karak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kulübün bugünkü duruma gelmesindeki nedenlerin anlatıldığı bilirkişi raporunu sunduğu ve 28 Eylül’den beri kendi dönemlerinde kulüp için yaptıkları çalışmaları anlattığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da raporu inceleyeceği, Türk futbolu için önemli bir değer olan Mersin İdmanyurdu için topyekun hareket edilmesi gerektiği ve kendisinin de bu süreçte yer almak istediği hakkında konuştuğu ifade edildi. Mersin’in Bakanı Lütfi Elvan ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan’a bu konuda yapılması gereken ne varsa kulüp için yapmaları talimatını veren Erdoğan’ın Karak’a da kongrede başarılar diledi.

 

Görüşmede Karak ve Kulaçoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 33 numaralı Recep Tayyip Erdoğan yazılı Mersin İdmanyurdu formasını da hediye etti.

 

SUÇ DUYURUSU ERDOĞAN’IN ÖNÜNDE

 

Mahmut Karak’ın görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazırlanan bilirkişi raporu doğrultusunda eski başkan Ali Kahramanlı için de zimmet suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kanalı ile Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını anlattığı da öğrenildi. Erdoğan’ın suç duyurusu ve içeriğiyle yakından ilgilendiği öne sürüldü.

 

Karak’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği suç duyurusunun da detayları bu şekilde ortaya çıktı. Ali Kahramanlı için nitelikli zimmet suçlamasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletilmek kaydıyla başvurulduğu öğrenildi. Başvuruyu yapan kişi de geçtiğimiz günlerde istifa eden Başkan Ali Tekin olarak görülüyor.

 

Dönemin başkanı Ali Kahramanlı’nın kulüpten alacağı olan 7 Milyon 200 bin TL meblağ iddiasının araştırılması istenen suç duyurusunda Kahramanlı için nitelikli zimmet suçlamasıyla dava açılması talep ediliyor. Suç duyurusunda Kahramanlı’nın malvarlığına tedbir amaçlı el konulması da isteniyor. Kulüp avukatı Kahramanlı’nın Mersin 6. İcra Müdürlüğü’nde bulunan dosyasının da durdurulmasını talep etti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle