Hoşgeldiniz  

ANKETLERDE ÇAKILDI… CHP’Lİ VAHAP SEÇER LİSTEDE YOK!

admin | 18 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ORC Araştırma Şirketi ‘en başarılı’ büyükşehir belediye başkanlarının anket sonuçlarını paylaştı. Sonuçlara göre, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yüzde 62.7 ile birinci sırada yer alırken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilk 10 ismin yer aldığı listeye giremedi.

TÜRKIYE genelinde yapılan yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçti. Belediye başkanları hummalı çalışmalarına devam ediyor. ORC Araştırma yaptığı çalışma sonucu son bir yılın En başarılı 10 Büyükşehir Belediye Başkanını ve En başarılı 20 İlçe Belediye başkanını belirledi.

Anket sonuçlarına göre, son 1 yılın en başarılı belediye başkanı yüzde 62.7 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu.

İkinci sırada yüzde 60.6 puanla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, üçüncü sırada ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yüzde 58.1 puanla yer aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 56.3’le beşinci olurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 53.3 puanla 9. oldu.

MECLİS BİLE SEÇER’E GÜVENMEDİ, ÇALIŞMADIĞI GEREKÇESİYLE BORÇLANMAYA İZİN VERMEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de en başarılı ilk 10 belediye başkanı listesinde kendisine yer bulamadı. CHP’li Seçer, en son gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında 1 yılda elle tutulur hizmet etmediği gerekçesiyle Cumhur ittifakı meclis üyelerinden 250 Milyon TL’lik borçlanma yetkisini alamamıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle