Hoşgeldiniz  

ANKARA VE GAZİANTEP’TE BAŞLAYAN FETÖ OPERASYONLARI MERSİN’E SIÇRADI: 6’SI POLİS 1 SİVİLE GÖZALTI

admin | 24 Eylül 2019 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Sabah saatlerinde Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri ve Emniyet Müdürlüğü’nde, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltılar yaşandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen operasyonlar Mersin’e de uzandı. 6 aktif görevli polis için gözaltı kararı verilirken, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nca aranan FETÖ zanlısı kadın da Tarsus’ta yakalandı.

FETÖ soruşturması kapsamında operasyonlar yurt genelinde hız kesmeden sürüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında 8 ilde Deniz Kuvvetleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri ve Emniyet Müdürlüğü’nde, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltılar yaşandığı bildirildi. Açıklamada Deniz Kuvvetlerinden 20 kişi, Karar Kuvvetleri’nden 50 kişi ve Emniyet’ten de 40 kişi için 8 ilde gözaltı kararı çıkarıldığı kaydedildi.

MERSİN’DE 6 AKTİF GÖREVLİ EMNİYETÇİ GÖZALTINA ALINDI

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Mersin’de de yürütülen operasyonlar kapsamında FETÖ’nün 2011’deki Polislikten Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavı sorularını sızdırması soruşturmasında, aktif görevde bulunan 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildiği bildirildi. 5 Kişinin Mersin’de gözaltına alındığı 1 kişinin de arandığı Savcılık kaynaklarınca açıklandı.

TARSUS’TA DA OPERASYON: FİRARİ KADIN ZANLI YAKALANDI

Bir başka operasyon da Tarsus’ta Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nca gerçekleştirildi. FETÖ’den aranan kadın zanlının Tarsus’ta bulunduğu bilgisini alan Emniyet yetkililerinin gerçekleştirdiği operasyonla firari zanlının gözaltına alındığı kaydedildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle