Hoşgeldiniz  

AMAN SEÇER DİKKAT! CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’E DE SIZMAYA BAŞLAMIŞ… GİZLİ TANIK SANIĞI NASIL DEŞİFRE OLDU?

admin | 23 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in düzenlediği “Mersin Raylı Sistem Bilgilendirme Toplantısı”nda kamuoyunda Gizli tanık Kumpas Davası olarak bilinen davanın ardından 11 yıl hapis cezası yiyen ve istinaf kararını bekleyen Mustafa Göktaş’ın sorduğu soruyla yaşanan diyalog salondaki katılımcılarda ve Büyükşehir yetkililerinde şok yarattı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, düzenlediği “Mersin Raylı Sistem Bilgilendirme Toplantısı”nda projenin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. Projenin tanıtım toplantısında Mersin Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Şube Müdürü Salih Yılmaz ile projeyi hazırlayan müşavirlik firması temsilcileri Danyal Kubin ve Ebru Kanlı projenin teknik detayları hakkında bilgi vermesinin ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Toplantıdaki şok iyalog Mersin kamuoyunda “Gizli tanık Kumpas Davası” olarak bilinen ve Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekilleri, Savcılar, İl Emniyet Müdürü, Önceki Dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyükşehir Genel sekreteri, Daire Başkanları ve daha birçok saygın isme iftira ve hakaret davasından 11 yıl hapis cezasına çarptırılan ve istinaftan çıkacak kararı bekleyen Gazeteci Mustafa Göktaş’tan geldi.

Toplantının sonlarına doğru söz alan Gizli Tanık Davası Sanığı Göktaş, “Başkanımız az önce EKAP’tan dosyayı alan firma sayısını söyleyince ben hemen baktım. EKAP’tan ulaştığım insanlar oldu. 28 Dosya alınmış EKAP’tan. Yani parayla indirilmiş şu ana kadar” demesinin ardından projeyi hazırlayan müşavirlik firması temsilcisi Danyal Kubin araya girerek müdahale etti.

“SADECE İDARENİN GÖREBİLDİĞİ BU BİLGİYE NASIL ULAŞTINIZ?”

Kubin, Gizli Tanık Davası Sanığı Göktaş’a, “Bunu İdare’den başkası göremez ki siz nasıl gördünüz?” diyerek bombayı patlattı.

GÖKTAŞ: “BEN ALDIM BİLGİYİ!”

Danyal Kubin’e yanıt veren Gizli Tanık Davası Sanığı Mustafa Göktaş, “Ben aldım bilgiyi” diyerek kestirdi. Gizli bilgiyi elde eden Göktaş’a yanıtı da manidar oldu: “Maşallah yani!

GİZLİ TANIK SANIĞI GÖKTAŞ 11 YIL CEZA YEMİŞTİ

Kamuyounda Gizli Tanık Davası olarak bilinen ve Gazeteci Mustafa Göktaş ile beraber 3 kişinin daha Sanık olarak yargılandığı dava sonuçlanmış, Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Sanık Mustafa Göktaş, kamu görevlilerine hakaret suçlamalarından dolayı suçlu bulunmuştu.

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Başsavcı vekili, İl Emniyet Müdürü ve şikayetçi olan diğer kamu görevlilerine hakaret suçlamasıyla yargılanan Mustafa Göktaş, her bir müştekiye suç için toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Göktaş’ın twitter üzerinden kurduğu sahte rumuzlu adresten yapılan iftira ve hakaretleri yayarken, kendisine gerçekleştirilen operasyonla suçüstü yakalanmıştı.

Göktaş’a verilen kararın istinaftan çıkmasıyla kesinlik kazanacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

AMAN SEÇER DİKKAT! CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’E DE SIZMAYA BAŞLAMIŞ… GİZLİ TANIK SANIĞI NASIL DEŞİFRE OLDU? için 1 yorum

  1. Tilki dedi ki:

    İçerde gizli tanık yani sanık Mustafa Göktaş birçok adamı var bunlardan sadece biri doktor serhat K malum şahıs

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle