Hoşgeldiniz  

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN FLAŞ İDDİA: “BALDIZLAR, YENGELER… HAYIRLI İŞLER!”

admin | 22 Ocak 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’nin merkezde aldığı tek belediye olan Akdeniz Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’ın “kadrolaşmasıyla” ilgili iddialar dudak uçuklattı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’nin merkezde aldığı tek belediye olan Akdeniz’den yayılan iddialar kent gündemini salladı.

AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Gültak, koltuğa oturmasının ardından Belediye Meclis Üyesi Zafer Şahin Özturan’ı Başkan Yardımcısı olarak atamıştı. AK Parti eski Akdeniz İlçe Başkanı da olan Özturan’ın, belediyede hemen kadrolaşmaya başladığı ve “en yakınlarını” yüksek ücretlerle kuruma aldırması iddiaları şok yarattı.

ÖNCE BALDIZ ARDINDAN YARDIMCISININ TAM 3 YENGESİ!

Özturan’ın baldızının oldukça yüksek bir maaşla belediyede işe sözleşmeli olarak başlaması partililerin tepkisini çekerken, Özturan cephesinden yani bir flaş iddia daha geldi. Özturan’ın yardımcılığını yapan Toros Devlet Hastanesi çalışanı C.B’nin “tam üç yengesinin” de belediyede işe başlatılması bardağı taşıran son damla oldu.

PARTİLİLER TEPKİLİ

Partililerse bu alımlara tepkili. Belediye’de ahbap-çavuş ilişkisinin had safhaya ulaştığını kaydeden partililer, “Sayın Başkan Gültak bu alımlardan haberdar mı bilemiyoruz ancak en büyük zararı kendisi görüyor. Seçimde canla başla çalışan partililerin yerine eş dost akraba işine girdiyse bu işin diğer bir dönemi daha var. 5 yıl çok çabuk geçer. Maalesef bu belediyeyi sırf bu ilişkiler yüzünden aldığımız gibi kaybederiz” yorumunda bulundular.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle