Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ZEYNEP GÜL YILMAZ CHP’Li BALBAY’I BOMBALADI: “NE ZAMAN UTANACAKSINIZ?”

admin | 15 Mayıs 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Habertürk’te Vefa Destek Gruplarına Van’ın Özalp ilçesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonrası eleştiren CHP’li Mustafa Balbay’a twitter üzerinden ateş püskürdü.

Ülke genelinde Van’ın Özalp ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu’nun aracına, yardım götürdükleri Eğribelen Mahallesi’nden dönüşte uzun namlulu silahlarla silahlı saldırı düzenlenmesine teğpkiler artarak sürüyor. Saldırıda biri belediye çalışanı iki kişi hayatını kaybetmiş, bir belediye çalışanı da yaralanmıştı.

Dün akşam Habertürk’te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına katılan CHP’li eski Milletvekili Mustafa Balbay da Vefa Destek Gruplarını eleştirerek tepki toplamıştı. Yayında konuşan CHP’li Balbay, “Vefa grubu kim, Erdoğan’ın suni olarak kurduğu, valilere kaymakamlara kurdurttuğu ayrı bir grup. Kim olduklarını bilmiyoruz: Bunlar devlet memuru mu, gönüllü mü, AKP gençlik kollarından mı? Bilmiyoruz, bu grupta kimlerin yer aldığını” ifadelerini kullanarak şok yaratmıştı.

Balbay’ın bu açıklamasına bir sert tepki de AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’dan geldi. CHP’li Balbay’ı takındıkları tavırdan ne zaman utanacakları konusunda twitterdan bombardımana tutan AK Partili Yılmaz, “Bilseniz ne değişecek Sayın Balbay? Kim kurarsa kursun insan bunlar insan! Ve bugün sadece insanlara hizmet ederken hain terör örgütü tarafından şehit edildiler. Bu, terörü ve destekçilerini lanetlemek için yeterli bir sebep değil mi sizler için? Bu tutumunuzdan ne zaman utanacaksınız?” diyerek CHP’li Balbay’a yüklendi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle