Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ÖZKAN’DAN CHP LİDERİ’NE GÖNDERME

admin | 06 Mart 2017 | Genel, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Anaysa referandumunda evet çıkarsa, bunlar çocuklarını bile milletvekili yapacaklar” eleştirisine yanıt verdi. Özkan, “Sayın Kılıçdaroğlu, bana baksın yeter” dedi.

AK Parti’nin basınla buluşmasında söz alan Mersin Milletvekili Hacı Özkan, istikrara ve vesayete vurgu yaptı. AK Parti’nin kuruluşundan sonraki ilk seçimde iktidar olmasının ardından ülkenin hızla ilerlemeye ve gelişmeye başladığını vurgulayan Özkan, ülkenin > ileri gitmesini istemeyenlerin tekrar işbaşına geldiklerini ifade ederek, e-muhtıra, AK Parti’ye kapatma davası açılması, Gezi olayları, 17-25 Aralık süreci, 6-7 Ekim olaylarının yaşandığını, ancak hiçbirinde başarılı olunamadığını kaydetti.

 

En çok tartışılan maddelerden biri olan milletvekili seçilme yaşının 18’e indirilmesi konusuna da değinen Özkan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. AK Partili Özkan, “CHP Lideri diyor ki, evet çıkarsa bunlar çocuklarını bile vekil yapar. Burada kast ettiği de Sayın Cumhurbaşkanımızın çocukları ve ailesi. Kılıçdaroğlu’nu buradan uyarıyorum, danışmanlarını iyi seçsin. Derslerini iyi çalışmıyorlar. Bu sözü söyleyenler ve söyletenler AK Parti içerisinde bana baksınlar. Benim hayatımı incelesinler. Benim babam çiftçiydi. Abim çiftçiydi. Ben de esnafım. Beni hepiniz tanıyorsunuz. Nerede var bir ayrımcılık? İşte en büyük örnek benim. Ben Ak Parti’den milletvekili olabildim, teşkilat içinde yerel yönetimler başkan yardımcılığına kadar yükseldim. AK Parti içerisinde herhangi bir ayırımcılık, adam kayırma yoktur. Ben halkın ta kendisiyim” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle