Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ ÖZHASEKİ: “ANTALYA’DA, İSANBUL’DA, MERSİN’DE 3 SENEDE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAMADILAR!”

admin | 05 Ekim 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP’li Belediyeleri eleştirdi: “İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin’de dikkat ediyoruz ilk bir sene, bir buçuk sene Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine neredeyse bir cümle bile söylemedik. 3 seneye yaklaşıyoruz, seçimlere de az bir süre kaldı gördüğümüz şu; taş üstüne daha taş koymadılar.”

CHP’li Belediyelerin çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Belediyecilikte rakibimiz yok çok şükür. Biz kendi kendimizle yarışıyoruz. Biz sözümüzde durduğumuz içindir ki; AK Parti olarak gerek genelde, gerekse yerelde 20 yıldır birinci partiyiz, bu bir dünya rekorudur. Biz sözümüzde durmaya ve hizmet etmeye de devam edeceğiz. Her yaptığımız hareket, hizmete ve vatandaşın rahat etmesine yönelik işlerdir. Keşke bir rakibimiz olsa da bizim ile belediyecilikte yarışsa ama ne yazık ki yok. Rakip her zaman karşı tarafı zorlar, rekabetin böyle bir kuralı vardır, ama bizim yok” şeklinde konuştu.

“GÖRDÜĞÜMÜZ ŞU: TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMADILAR”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyeciliğini eleştiren Özhaseki, “İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Mersin’de dikkat ediyoruz ilk bir sene, bir buçuk sene Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine neredeyse bir cümle bile söylemedik. İzleyelim dedik, vakit, fırsat verelim çalışsınlar. Güzel işler yaparlarsa bizde kalkarız alkışlarız ayakta. Ama yapmıyorlarsa söylemekte bizim hakkımız. Ve aradan zaman geçti neredeyse 3 seneye yaklaşıyoruz, seçimlere de az bir süre kaldı gördüğümüz şu; taş üstüne daha taş koymadılar. Temel atmama projeleri ve açılışlar yapıyorlar. Allah var haklarını yemeyelim, arada bir iki heykel yapıyorlar o da gündem oluyor zaten eğer takip ediyorsanız görüyorsunuzdur. Ama algı operasyonunu iyi yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

“SÖYLERKEN BİLE BİRAZ UTANIYORUM”

Özhaseki, seçim öncesinde verilen vaatlerin aksine İstanbul’da 14 bin kişinin işten atılması ile alakalı ise şunları kaydetti:

“Seçim öncesinde çalışan hiçbir işçinin ekmeği ile oynamayacağız, üreticinin, oradaki çalışanın, işçi kardeşlerimizin asla endişesi olmasın kimseyi işten etmeyeceğiz, aşından etmeyeceğiz ve saygı duyacağız diyorlardı. Sadece İstanbul’da 13-14 bin kişiyi işten attılar. Adana’da Mersin’de, belediyeyi aldıkları her yerde… Üstelikte genel başkanları ve bazıları çıktılar dediler ki; söylerken bile biraz utanıyorum ama söylemek zorundayım: ‘Bir işçiyi, işinden eden namussuz ve şerefsizdir’ dediler. Peki, 14 bin işçiyi atarken nasıl düşünüyorsunuz acaba, ne düşünüyorsunuz kendi hakkınızda…”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle