Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ HACI ÖZKAN DA POZİTİF… TEDAVİSİ HASTANEDE SÜRÜYOR!

admin | 27 Kasım 2020 | Gündem, Sağlık, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan’ın vücut kırgınlığı şikayetiyle gittiği hastanede COVİD-19 testi yaptırdığı ve sonuçların pozitif çıktığı öğrenildi.

Korona virüs salgını tüm hızıyla yayılımını sürdürüyor. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’in ardından yine bir Mersin Milletvekili AK Partili Hacı Özkan’ın da COVİD-19 testlerinin pozitif çıktığı bildirildi.

Hastanede tedavi sürecinin sürdüğünü kaydeden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, “Vücut kırgınlığı şikâyetiyle gittiğim hastanede yapılan Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştı. Hekimlerimizin tavsiyesi üzerine tedavi sürecim evde devam etmekteydi. Genel durumum iyi olmakla beraber bugüne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi yine doktorlarımızın tavsiyesi ile tedbir amaçlı hastane ortamına nakledilmiştir. Hamdolsun ki, endişelenecek bir durumum yok. Rabbimden bize ve tüm hastalarımıza şifa niyaz ediyorum. Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına uyarak bu virüsü hep birlikte yeneceğimize inanıyorum. Tüm hemşerilerimizden dua bekliyorum” açıklaması yaptı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle