Hoşgeldiniz  

AK PARTİLİ GÜLTAK: “İSTERSEM BEN DE ÇIKARIRIM… ÇIKARTAYIM MI?”

admin | 09 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Meclis oturumunda işçi kıyımına değinerek, “Benim eğer işi siyasete vuracaksak 600 işçiyi çıkartmam lazım. Çok kolay. Çıkartayım mı?” dedi.

Büyükşehir Eylül ayı Meclis oturumunda söz alan AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Siyasi görüşlerine göre işçi çıkarma söz konusu olacaksa benim 600 kişiyi işten çıkarmam gerekir. Bu performans değerlendirmesini biz de yaparız. Koyarım her işçinin başına biri mobbing uygular bu iş biter. Ne yapalım, çıkartayım mı?” dedi.

CHP’li Vahap Seçer’e de işten çıkarmalar konusunda seslenen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Vicdanınız rahatsa sorun yok. Bakın işten çıkarılan kişilerin hepsi gariban, asgari ücretle çalışıyor. İşten atmak inanın çok basit. Bir kez daha düşünün ve değerlendirmenizi ona göre yapın” değerlendirmesinde bulundu.

Ak Partili Gültak konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben seçimlerden önce söz verdim ve sözümü tutuyorum. Kimseyi işten çıkarmadım. Toleranslı davranmak lazım. İşçileri atmak için değil, çalıştırmak için mücadele vermek lazım.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle