Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDİP, DP’DEN ERDEMLİ MECLİS ÜYESİ OLDU, YENİDEN AK PARTİ’YE DÖNDÜ! ANKARA’DA TÖRENLE KARŞILANDI!

admin | 22 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti’den Erdemli Meclis Üyesi seçilen Fatih Doğan, DP’den istifa edip, bir kez daha AK Parti’ye katıldı. Ak Parti Mersin Milletvekilleri tam kadro Doğan’a rozet taktı.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde dönemin Belediye Başkan Aday Adayı Alparslan Gürgenç’in, MHP ile kurulan ittifakın ardından aday gösterilme ihtimali ortadan kalkınca, bir grup AK Partili ile beraber Demokrat Parti saflarına katılarak, DP’den Belediye Başkan Adayı olmuştu.

Yerel seçimler öncesinde Sansasyonel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Alparslan Gürgenç, AK Partililiğinin sorgulanmaması gerektiğine ısrarla vurgu yapmıştı. 26 Ocak 2019’da Sansasyonel Haber’e özel demeç veren DP’nin Erdemli Belediye Başkan Adayı Gürgenç, “2001’den bu yana AK Parti’ye koşulsuz destek verdim. Üstüne basa basa tekrarlıyorum. Eğer AK Parti Erdemli’de bir aday çıkartsaydı, ben bu yola çıkmazdım. Milletin kararına hepimiz saygı duyacağız. Şu an sadece hemşerilerime ne hizmet edeceğim, memleketime ne gibi katkılar sunabileceğim, bunlardan başka hiçbir şey konuşmak istemiyorum. Herkesi seviyorum, herkesin kararına da saygı duyuyorum” diye konuşmuştu.

TRENDEN İNMİŞTİ, BİR KEZ DAHA BİNDİ… TÖRENLE KARŞILANDI!

İşte o dönem DP Erdemli Belediye Meclis Üyesi adayı olan Fatih Doğan da AK Parti’den istifa edenler arasındaydı.

Meclis Üyesi seçildikten sonra AK Parti ile irtibatı sıklaştıran Fatih Doğan, geçtiğimiz gün Demokrat Parti’den istifa ederek, yeniden AK Parti rozeti taktı.

Fatih Doğan’a rozet takma merasiminde AK Parti Mersin Milletvekilleri tam kadro hazır bulundu. Erdemli Belediye Meclis Üyesi Fatih Doğan’a rozetini AK Parti Mersin Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan takarken, Ankara’da gerçekleşen rozet takma töreninde AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya da yer aldı.

AK PARTİLİ ELVAN, ROZET TÖRENİNİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Fatih Doğan’ın yeniden AK Parti’ye katılımıyla ilgili rozet merasimini sosyal medya hesabından paylaşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın, “Erdemli Belediye Meclis Üyesi Fatih Doğan partimize katıldı. Rozetini Milletvekillerimiz, İl Başkanımız Cesim Ercik ve İlçe Başkanımız Serdal Kaya ile birlikte taktık. Hayırlı olsun” ifadeleriyle kamuoyuna duyurması dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle