Hoşgeldiniz  

AK PARTİ YENİŞEHİR, REFERANDUMA ÇALIŞTAYLA HAZIRLANIYOR

admin | 15 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından ikincisi düzenlenen “Büyük Yenişehir Çalıştayı” gerçekleştirildi.

bekirtopçuyenişehirçalıştay1

Çalıştayda, AK Parti Yenişehir’in güçlü yönleri, iyileştirmeye açık alanları ve fırsatları masaya yatırıldı. İlçe Başkanı Bekir Topçu, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir araya geldik. İnşallah Yenişehir’de birinci parti olacağız” dedi.

 

Yapılan çalıştaya AK Parti Yenişehir ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı. Bu yıl ikincisi düzenlenen çalıştayda teşkilatın güçlü yönleri, iyileştirmeye açık alanları masaya yatırıldı.

 

Çalıştayın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bekir Topçu, inanmış insanlarla beraber olup Yenişehir’i alacaklarını belirtti. Maksatlarının birlik ve beraberlik içinde olmak olduğunu belirten Topçu, “İnanmış insanlarla birlik ve beraberlik içinde Yenişehir’i kazanacağız. Bu toplantıların maksadı birlik ve beraberliği pekiştirmek,  250 bin seçmenimizin gönlüne girmek. Biz gönlüne girmediğimiz insan bırakmayacağız” diye konuştu.

 

HALK OYLAMASINA “EVET” VER, GELECEĞİNE YÖN VER

 

Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili halk oylamasını milletin geleceği adına yaptıklarını anlatan Topçu, şöyle devam etti:

 

“Belki bir oy, devletin milletiyle, tarihiyle, coğrafyasıyla barıştığı Yeni Türkiye’nin kaderini belirleyecek. Halk oylamasına ‘EVET’ ver, geleceğine yön ver. Tüm genel, yerel seçimler ve referandumlardan aziz milletimizin desteği ve teveccühü ile zafer ile ayrıldık. Biz millete rağmen hiçbir iş yapmadık ve hep milletle yürüdük. Dava ve yol arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. 250 bin seçmenimize ulaşarak milletimize yeni anayasa metnini anlatacağız. Halkımızdan büyük bir teveccüh olduğunu görüyoruz.”

 

VESAYET ARTIK SONA ERECEK

 

Topçu, halk oylamasına götürülen 18 maddelik değişikliğin, vesayeti sonlandıracağını, yasama ve yürütmeyi kesin olarak bir birinden ayıran, yetkiyi millete ve milletin seçtiklerine veren bir paket olduğunu vurguladı.

 

AK Parti’nin halka güvenerek siyaset yapan parti olduğunu aktaran Topçu, “Kamuoyu araştırmaları vatandaşımızın bu konuyu günden güne daha iyi kavradığını ve desteklediğini gösteriyor. Halkımızın da büyük oranda ‘evet’ diyeceğini gösteriyor. Her gün evet oranının arttığını ifade edebilirim” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle