Hoşgeldiniz  

AK PARTİ TOROSLAR KONGRESİ’NDE 2 ADAY MI ÇIKIYOR? AHMET KARA ADAY!

admin | 03 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İlçe kongreleri devam eden AK Parti’de Toroslar İlçe Başkanlığı için Ahmet Kara’nın adaylık çalışmalarını hızlandırdığı öne sürüldü.  Toroslar İlçe Başkanı Onur Ünlü’nün kongrede aday olmayacağının açıklanmasının ardından Genel Merkez’in önceki dönem Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu’yu görevlendirmesiyle kongrede 2 adayın yarışacağına kesin gözüyle bakılıyor.

AK Parti’nin Mersin’de güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Toroslar’da kongre heyecanı Toroslar Belediye Başkan Aday Adaylarından Ahmet Kara’nın ilçe başkanlığı için çalışmalarını hızlandırmasıyla tavan yaptı. İlçe Başkanı Onur Ünlü’nün aday olmayacağını açıklamasının ardından AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanı Cesim Ercik’in telkiniyle Yenişehir’in eski İlçe Başkanı Bekir Topçu’yu görevlendirmiş, bu atama da Toroslar AK Parti tabanında tepkiyle karşılanmıştı.

AHMET KARA, GENEL MERKEZE ÇAĞIRILAN 5 İSİMDEN BİRİYDİ

Onur Ünlü’nün aday olmayacağını açıklamasının ardından Genel Merkez’e çağrılan 5 isimden biri olan Ahmet Kara, Genel Merkez’in Toroslar için karar verememesinin ardından Mersin’e dönmüştü. O gün Toroslar ile beraber 3 ilçeyle daha görüşen Genel Merkez bu ilçelere ilçe başkanı atamasını gerçekleştirmişti.

Toroslar’da çağrılan isimlerden olan Yenişehir İlçe Başkanlığı yapmış Bekir Topçu’nun da Toroslar için görüşmeye girmesi, parti tabanında huzursuzluk yaratmıştı.

FLAŞ İDDİA: “KARA DELEGE BASKISIYLA ADAY OLUYOR!”

Ahmet Kara’nın bu görevlendirmenin ardından Toroslar AK Parti tabanının baskısıyla aday olarak çıktığı öne sürüldü.  Toroslar delegesinin yakından tanıdığı isimlerden olan Ahmet Kara’nın kongrede aday olması durumunda şansının yüksek olduğu da sızan bilgiler arasında.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle