Hoşgeldiniz  

AK PARTİ MERSİN, MEHDİ EKER’İ “COŞKUYLA” KARŞILADI

admin | 22 Şubat 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Mersin’de, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.

mehdiekermersinakpartiteşkilatıziyaretetti

Ak Parti İl Binasında gerçekleştirilen programa Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, il Başkanı Cesim Ercik, il Yönetim Kurulu Üyeleri, il Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, il Gençlik Kolları Başkanı İzzeddin Uçan, ilçe Başkanları, ilçe Teşkilatları ve parti üyeleri katıldı.

 

AK Parti İl Başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Eker’i, burada ‘FETÖ’nün Allah belasını versin’ yazılı tişörtüyle bir vatandaş karşıladı. FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’e lanetler yağdıran vatandaş, tişörtünü çıkarttı ve Eker’den üstüne basarak geçmesini istedi. Bunun üzerine Mehdi Eker, “Yok canım olur mu öyle şey” diyerek içeri geçti.

 

Toplantı salonuna girer girmez sloganlara başlayan Gençlik Kolları üyelerinin attığı sloganlar da Eker’i güldürdü. “Kemal pabucu yarım çık dışarıya oynayalım” şeklinde slogan atan gençlere dönen Eker, “Onun hesabını sandıkta millet görecek” şeklinde yanıt verdi.

 

mehdi1

 

Konuşmasında 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referanduma ilişkin açıklamalar yapan Eker, sık sık da ana muhalefet partisi CHP’ye yüklendi. Mehdi Eker, “Görevi sadece ve sadece Türkiye’de ne zaman güzel bir iş yapılsa, ne zaman yeni bir proje hayata geçse, milletin hayatını kolaylaştıracak, refaha ulaştıracak, demokratikleştirecek, zenginleştirecek, bir imar, inşa projesi olsa, demokratikleşme adımı olsa, sadece işi ona hayır demek olan ana muhalefet partisi CHP’nin burada da karşımıza dikildiğini görüyoruz. Halkımızın zihnini bulandıracak şekilde papağan gibi kendilerine öğretilmiş bir kaç sözcüğü tekrar etmekten başka içinde hiç bir şey olmayan, yalana ve gerçekleri çarpıtmaya dönük bir kampanya ile karşı karşıyayız. Millet onun hesabını sandıkta görecek” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle