Hoşgeldiniz  

AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK, BATI MERSİN TEŞKİLATLARINI TURLADI

admin | 29 Kasım 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Teşkilat Başkanı Erhan Çontar, ilçe kongreleri öncesinde Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

MKYK kararıyla ertelenen kongre takviminin yeniden start almasıyla Ak Parti Mersin il ve ilçe teşkilatlarında hareket başladı.  İlçe kongreleri öncesinde Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve Teşkilat Başkanı Erhan Çontar, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.

 

Ercik’in ilçe yönetimlerinde yer alma isteyen her kişiden başvuruyu almaları noktasında mevcut yönetimleri uyararak, “Teşkilatlarımızda kimler görev almak istiyorsa başvurusunu alın. Genel Merkezimiz yönetime yazılacak isimleri ince eleyip, sık dokuyarak son kararını verecek. Özellikle FETÖ ile iltisaklı ve haklarında bir takım şaibeler olan isimlerin yönetimlerde yer almaması için Genel Merkezimizin uyarısını bir kez daha hatırlatmak istiyorum” dedi.

 

Ak Parti Bozyazı İlçe Başkanı Celalettin Muz’a Genel Merkez tarafından “Aday olma” kararı alındığı tebliğ edilmiş, Genel Merkez kongrede Bozyazı ilçe başkanı olarak Kerim Ataş’ın aday olması yönünde karar almıştı. Ak Parti Bozyazı ilçe kongresi 24 Aralık’ta yapılacak.

 

Anamur ve Aydıncık teşkilatlarında da mevcut başkanlarla yola devam kararı alındığı bildirildi. Anamur’da Feyzi Yılmaz, Aydıncık’ta da Ahmet Azgınoğlu ile bir dönem daha devam ediliyor. Bu kararın ardından Anamur ve Aydıncık İlçe kongrelerinin 9 Aralık’ta yapılacağı bildirilmişti.

 

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle