Hoşgeldiniz  

ADIM ADIM GİK’E… KOCAMAZ İYİ PARTİ GRUP TOPLANTISINA KATILDI

admin | 09 Temmuz 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bugün TBMM’de gerçekleştirilen İYİ Parti Grup Toplantısına katıldı.

3-4 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı öncesinde yeni dönemin ana hatları da ortaya çıkmaya başladı.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra akla hayale gelmeyecek bir kumpas organizasyonuyla İYİ Parti’den aday olması engellenen ardından da seçimlere alınmayan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan partinin geleceğiyle ilgili rapor isteyen Genel Başkan Meral Akşener, daha sonra bu raporda yer alan bazı detayları 2023 vizyonuna eklemesiyle dikkat çekmişti.

3-4 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Genel Kurul’da Akşener’in GİK teklifini kabul edip, etmeyeceği merakla beklenen Burhanettin Kocamaz’ın bugün TBMM’de gerçekleştirilen Grup Toplantısında Akşener’in arkasında yer alması, “Kocamaz Ankara siyasetine hazırlanıyor” yorumlarına neden oldu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen ve desteklenen Akşener de salona Kocamaz’la girip, TBMM’den Kocamaz’la beraber ayrılması da siyasi kulislerde yapılan yorumları güçlendirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle