Hoşgeldiniz  

ADAYLIĞINA İTİRAZ EDİLEN KOCAMAZ’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

admin | 23 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Akla hayale gelmeyecek kumpasla İYİ Parti’den adaylığının önü kesilen Burhanettin Kocamaz’ın Demokrat Parti adaylığına yapılan itirazın ardından Kocamaz’dan ilk değerlendirme geldi.

Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde aday olmaması için akla hayale gelmeyecek kumpaslara maruz bırakılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz son dakikada Demokrat Parti’den aday olmuştu.

Bugün askı süresinde Kocamaz’ın adaylığına ilk itiraz MHP’li Hamit Tuna taraftarlarınca yapıldı.

İtiraz edilmesinin ardından sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yapan Kocamaz, adeta ateş püskürdü. Kocamaz, “Sevgili Hemşerilerim; Bildiğiniz gibi bir kirli el önümüzü kesmek, halkımızla bağımızı koparmak ve Mersin’e yapacağımız hizmetleri engellemek için oyun üstüne oyun tezgahlıyor. Bağımsız aday ol dediniz bağımsız gibi bir partiden, Demokrat Parti’den aday olduk. Derdiniz ne? Bizden daha ne istiyorsunuz? Adaylığımıza kim itiraz ederse bu kumpası onlar yapmıştır demiştim. Adaylığımıza itiraz edenlerden bu kumpasın arkasındakilerin kim ya da kimler olduğu gün gibi aşikar. Biz önce Allah’a sonra da devletimize ve bağımsız yargımıza güveniyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ADAYLIĞINA İTİRAZ EDİLEN KOCAMAZ’DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ için 1 yorum

  1. Rabia GÜRER GÜRKAN dedi ki:

    Adaylığınıza engel olanlar, İYİ Parti içine sızmış yeni düzeni devam ettirmek isteyenlerin işbirlikçileridir… İl Başkanlığını görevden almakla bu pislik temizlenemez! İl başkanını göreve getirenlerin de görevden alınması gerekmektedir… Bu kumpasın benzeri Antalya’da bize 8 ay evvel kurulmuştu…
    Yolunuz açık olsun başkanım…

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle