Hoşgeldiniz  

AÇ TAVUK MİSALİ… CHP’Lİ KUYUCUOĞLU ORTAYA NE İDİĞİ BELİRSİZ BİR ANKET ATTI… 40 AKILLI ARKASINDAN KOŞTU

admin | 15 Eylül 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’nun bugün sosyal medya hesabından ortaya attığı kaynağı belirsiz anket şaşkınlık yarattı. Ankete göre açık ara Büyükşehir Belediye Başkanı olan CHP’li Kuyucuoğlu, bir de bu anketi yaptıranın MHP’li Büyükşehir olduğu iddiasına sığınması da başarısız, desteksiz ve de komik bir algı yönetimi yorumlarına yol açtı.

30 Mart yerel seçimlerinden beri gözü Büyükşehir Belediye Başkanlığında olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu ezkaza milletvekili listesine girip de kazandı ama Büyükşehir koltuğu hayali ile kendisini tüketmeyi sürdürüyor.

 

Kuyucuoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ise akıllara durgunluk verecek cinsten. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırıldığı iddia edilen ve bin denek üzerinde gerçekleştirildiği öne sürülen sözde anketi paylaşan CHP’li Kuyucuoğlu, bu ankete göre yüzde 51,2 oy oranıyla büyükşehir belediye başkanı oluyor. Öyle ki, sözde ankette diğer adaylar MHP’li Kocamaz, Ak Partili Elvan ve HDP’li “firari” Fazıl Türk’ün aldığı oyların toplamının bile Kuyucuoğlu’na yetişemediği görülüyor.

 

Büyükşehir’e yakın kaynaklar böyle bir anket yaptırılmadığını ifade ederlerken, Büyükşehir adının kullanılarak böyle sonuçlandığı iddia edilerek, algı oluşturulmaya çalışıldığı konusunda da hemfikir.

 

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle