Hoşgeldiniz  

4 İTİRAZ… UCU HAMİT TUNA’YA ÇIKIYOR…

admin | 23 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Adliyesi’nde bugün yaşanan itiraz sürecinde ortaya çıkan görüntüler, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ve İYİ Parti Genel Merkezinin iddialarını doğrular nitelikte…

İYİ parti’den adaylığı akla hayale gelmeyecek kumpasla engellenen ve son dakika Demokrat Parti’den aday olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ön adaylık başvurusuna 4 itiraz gelmesi ve adaylığının YSK’ya taşınması Kocamaz’ın dünkü açıklamalarını bir kez daha akıllara getirdi.

Kanal 33’te konuşan Burhanettin Kocamaz, “Açık ve net söylüyorum. Bu olayla Mersin halkının elinden iradesi aldınız. Daha da üstüne giderseniz, bizlerin seçilme hakkını da elimizden almış olacaksınız. Hatta net söylüyorum, bu itirazı edenler, bu kumpasın arkasında olanlardır” ifadelerini kullanmıştı.

4 DİLEKÇE DE TUNA’YA YAKIN İSİMLER

Askı süresinin son günü olan Cumartesi günü sabah erken saatlerde Burhanettin Kocamaz’a destek olmak için Adliye önünde Demokrasi Nöbetine başlayan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldu. Kocamaz’ın adaylığına itiraz etmek için MHP’li Hamit Tuna’ya yakınlığıyla bilinen 4 ismin Adliye’ye gelmesi İYİ Parti Genel Merkezi’nin MHP’li Tuna hakkında Kocamaz’a kurulan kumpas için suç duyurusunda bulunulmasını hatırlattı.

Burhanettin Kocamaz’ın seçimlere girmemesi için mücadele veren dilekçeci 4 ismin Hamit Tuna ile olan ilişkileri de sorgulanmaya başlandı. Sosyal medya hesaplarından sürekli olarak Kocamaz aleyhine eleştiri sınırlarını aşarak hakaretvari paylaşımlar yapan bu 4 ismin de Hamit Tuna taraftarı olması ve MHP üyelikleri dikkat çekiyor.

GİZLİ TANIK İFTİRACISININ TWEETLERİNİ DE BEĞENİYORDU

Tüm Mersin kamuoyu İYİ Parti’nin suç duyurusuna konu olan Hamit Tuna tweetini merakla beklerken, İYİ Parti cephesi ise söz konusu tweetin Savcılık makamıyla paylaşıldığını ve gerekli incelemelerin başlatıldığını ifade ettiler.

MHP’li Tuna’nın twitterdaki ilk vukuatı da bu değil. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Savcıları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda saygın isim hakkında iftira kumpas organizasyonu olan Gizli Tanık Çetesi’nin tweetlerine beğeni koymasıyla biliniyor. Hamit Tuna, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin FETÖ’cü olduğu iftirasını atan tweeti beğenmesi ve 1,5 gün sonra Sansasyonel Haber’in haber yapmasıyla beğeniyi kaldırdığı biliniyor.

Yine Gizli Tanık Çetesi’nde yargılanan ve sorgulanan isimleri Toroslar Belediyesi’nde çalıştırmak istemesiyle de dikkat çeken Tuna’nın Kocamaz’a kurulan son kumpasta da isminin Savcılığa kadar verilmesi, üstüne yerel seçimlerde taraftarı olan kişilerin açık açık Kocamaz’ın hukuksuz bir şekilde saf dışı bırakılması için dilekçeler vermesi Tuna’nın Burhanettin Kocamaz’a kurulan son kumpasla da ilişkisi iddialarını ortaya çıkarılacağına inanılıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle