Hoşgeldiniz  

24 HAZİRAN’DAN BERİ UMDUKLARINI BULAMAYAN İYİ’CİLER İSTİFA ETTİ…

admin | 27 Ocak 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti’de daha önce milletvekili aday adayı olmak için istifa eden, listeye konulmayan ve ardından yeniden göreve atanmayan eski İl Başkanı İbrahim Özel ve 24 Haziran’da alt sıralarda aday gösterilen Milletvekili Hasan Doydu ve Ülkü Cengiz, parti genel merkezini eleştirerek istifa etti.

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı’ndan 24 Haziran Milletvekili listelerini beğenmedikleri gerekçesiyle eski İl Başkanı İbrahim Özel, 6. Sıra Milletvekili adayı Hasan Doydu ve 8. Sıra Milletvekili Adayı Ülkü Cengiz, İYİ Parti Genel Merkezini suçlayarak istifa ettiklerini açıkladı.

Navona Otel’de gerçekleştirdikleri toplantıda konuşan eski İl Başkanı ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı İbrahim Özel, “ Mersin’de tasvip etmediğimiz isimler listeye kondu. CHP ile yapılan ittifak nedeniyle de AK Partililerden beklenen oy gelmedi. Bu nedenle istifa ediyorum” açıklamasını yaptı. Eski İl Başkanı İbrahim Özel, milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığından istifa etmiş, aday listelerine konulmadığı gibi yeniden il başkanlığı görevine atanamamıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle