Hoşgeldiniz  

2. BÖLGE YAYLALARI KOCAMAZ’A BÖYLE SESLENDİ: “BURAYA SİZDEN BAŞKA YETKİLİ VE SİYASİ GELMEMİŞTİ, ALLAH RAZI OLSUN!”

admin | 23 Temmuz 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti ilçe başkanları ve yöneticileriyle Anamur, Bozyazı ve Aydıncık yaylalarına bayram ziyareti gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz Anamur, Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinin yaylalarında vatandaşlar ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı’nın 3. ve 4. gününü Mersin’in batı bölgesine ayıran Kocamaz, yaylalarda ve mahallelerde sıkılmadık el, selam vermedik esnaf bırakmadı. Hayvan otlatan çobandan yoldan geçen çocuklara kadar herkesin elini sıkıp bayramlarını kutlayan Kocamaz’a ziyaretlerimde Anamur İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, Aydıncık İlçe Başkanı Ali İhsan Kara, Bozyazı İlçe Başkanı Sezai Hasdeniz, mahalle başkanları, muhtarlar ve partililer eşlik etti.

Aydıncık ilçe başkanlığını ziyaret ederek bayramlaşmaya başlayan Kocamaz, daha sonra Eski Yörük ve Duruhan Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Bayramlaşma sohbetleri arasında vatandaşlardan gelen sorun ve önerileri de dinleyen Kocamaz, bayram ziyaretlerine Bozyazı ilçesinin Elmakuzu yaylası ile devam etti.

AK Partiden istifa eden meclis üyesi Bilal Kılıç’ı da evinde ziyaret eden ekip burada da ilgiyle karşılandı. Ziyaret sırasında Kılıç ailesi Kocamaz ve ekibine Yörüklere özgü çorba ikramında bulundu.

Anamur’un Akpınar, Abanoz, Kaş ve Kaşdişlen yaylaları da ziyaret edilerek vatandaş ve esnafın bayramını kutlayan ekip sorunları da yerinde dinleyerek yapılması gerekenler hakkında not aldı.

Kaşdişlen Mahallesinde bulunan Alevi Kültür Derneği ve Cem Evini ziyaret eden Kocamaz’a sevgi ve saygılarını aktaran dernek başkanı Nurgül Er, kendilerine ve Mersin’in birçok bölgesindeki Cem Evi’ne Kocamaz sayesinde sayısız hizmetler sunulduğunu dile getirdi.

“BU ZİYARETLERİN SONUCUNDA VATANDAŞLARIMIZIN PROBLEMLERİ BİR NEBZE DE OLSA ÇÖZÜLSE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamını getirdiklerini, Akşener’in Bayramlarını tebrik ederek huzur içerisinde nice bayramlar dilediğini söyleyen İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Şu anda bir seçim yok ama biz Türkiye kazan biz kepçe her tarafı dolaşıp her yere gidiyoruz. Vatandaşın dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz. Çözebileceklerimizi çözmeye çalışıyoruz. Çözemediklerimizi ilgililere ulaştırıyoruz. Her gittiğimiz yerden bir rapor hazırlayıp genel merkeze veriyoruz. Onlar da bu konuları milletin sorunları olarak her Çarşamba günü sayın genel başkan mecliste dile getiriyor. Zaman zaman ilgilileri kürsüye çıkarıp dertlerini ilgili makamlara duyurmaya çalışıyor. İnşallah bu ziyaretlerin sonucunda vatandaşlarımızın problemleri bir nebze de olsa çözülse bizim için önemli. Şu anda seçim olmadığı için sadece sizleri dinlemek için dolaşıyoruz. Biz şimdi iktidar değiliz icra makamında değiliz. Ancak sizlerin sıkıntılarını alıp ilgililere iletmek istiyoruz” dedi.

“ERKEN YA DA ZAMANINDA YAPILACAK BİR SEÇİMDE DE İNŞALLAH HER SİYASİ PARTİ GİBİ BİZ DE İKTİDARI HEDEFLİYORUZ”

Konuşmasında vatandaşların bayramını da kutlayan Kocamaz, “Bayram vesilesi ile vatandaşları ziyaret edip dolaşarak gönül muhabbeti yapmak istedik. Bir taraftan pandemi bir taraftan ekonomik kriz nedeniyle gittiğimiz her yerde vatandaşın dertlerini dinliyoruz. Biz şu anda icracı makamda değil ricacı makamdayız. Erken ya da zamanında yapılacak bir seçimde de inşallah her siyasi parti gibi biz de iktidarı hedefliyoruz. Ama iktidara hazır gelmek istiyoruz. Bu dertleri tespit edip çözüm yollarıyla gelmek istiyoruz. Aslında biz konuşmaya değil sizleri dinlemeye geldik.” İfadelerine yer verdi.

“BURAYA ZİYARETE GELEN TEK SİYASİ SİZSİNİZ”

Bozyazı Elmakuzu mahallesinde vatandaşlar en büyük sorunlarının yol sorunu olduğunu belirterek bu mahalleye Kocamaz’dan başka siyasi veya yetkili birisinin gelmediğini gelen tek kişinin Kocamaz ve ekibi olduğunu söylediler.

Yayla ziyaretlerinin ardından Anamur merkeze geçen Kocamaz ve partililer, Anamur ilçesi İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız’ın torunu Tuna Yıldız’ın sünnet mevlidine katıldı. Kocamaz daha sonra Seda ve Mehmet Nazlı çiftinin yeni doğan Almina isimli bebeklerini de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette son olarak Anamur esnaflarından Caretta Beach işletme sahibi Süha Yanık ve çalışanlarının da bayramını kutlayan Kocamaz ve ekibi toplu fotoğraf çekiminin ardından programı sonlandırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle