Hoşgeldiniz  

10 BİN KİŞİ DUALARLA UĞURLADI…

admin | 04 Aralık 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tunceli Ovacık’ta teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu, memleketi Mersin Erdemli’de dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonu’nda Tunceli Ovacık kırsalında şehit olan Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu’nun Türk bayrağına sarılı naaşı, Elazığ’dan hava yoluyla Adana’ya, buradan da kara yoluyla Erdemli Tabiye Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. Daha sonra şehit Celil Mutlu için ilçe merkezindeki Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, MHP ve AK Parti Mersin milletvekilleri, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, diğer il ilçe protokolü, ailesi, yakınları, emniyet personeli ve askeri erkan ile 10 binden fazla kişi katıldı.

Tabuta sarılıp gözyaşı döken şehidin annesi, eşi ve kız kardeşini yakınları ve jandarma personeli teskin etti.

Şehit Celil Mutlu’nun cenaze törenine on bine yakın vatandaş katıldı ve helallik alındı. İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük, cenaze namazını kıldırdı.

Binlerin katıldığı cenaze töreninin ardından şehidin naaşı, Alata Asri mezarlığında dua ve tekbirlerle uğurlandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle