Hoşgeldiniz  

YOK YAZILAN MECLİS ÜYELERİNE KOCAMAZ’DAN UYARI: “VATANDAŞA VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN!”

admin | 17 Mart 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Meclis toplantısında 18 üyenin katılmamasına tepki gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bazı meclis üyelerinin devamsızlığı alışkanlık haline getirdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Mart ayı 2. Oturumu bugün Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Yoklama yapılmasıyla başlayan Meclis toplantısında katılımın düşük olması Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın tepki göstermesine neden oldu.

 

Vatandaştan kendisinin temsil edilmesi adına seçimlerde meclis üyesi olarak yetki alındığını kaydeden Kocamaz, “Vatandaştan aldığınız bu yetkiyi kullanın. Bakıyorum her toplantıda mazeretli üye sayısı çoğalıyor. Bugün de 18 üye mazeret bildirerek toplantıya katılmamış. Şu an ki meclis çürük diş gibi görünüyor” dedi.

 

Meclis üyelerinin devamsızlıkları konusunda da iddia da bulunan Kocamaz, şöyle devam etti: “Dışarıda duyuyorum bazı iddialar dolanıyor. Meclis üyeleri yapılacak işlerin komisyona havale edildiği ilk toplantıya katılıyor. Komisyondan gelip, işin onaylanacağı kısımda ise gelmiyorlar. Yani sorumluluktan kaçıyorlar deniyor. Buradan bir kez daha söylüyorum, sorumluluktan kaçmayın ve vatandaşa verdiğiniz sözü tutun!”

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle