Hoşgeldiniz  

YİNE BÜYÜKŞEHİRİN AKARYAKIT İHALESİ YİNE BAŞKAN SEÇER’DEN YALAN: YÜZDE 11 DEMİŞTİ YÜZDE 8,87 ÇIKTI!

admin | 14 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aralık ayı Büyükşehir Meclisi 1. Oturumunda akaryakıt ihalesinin tamamlandığını ve yüzde 11 kırım yapıldığını söyleyen CHP’li Başkan Vahap Seçer’in yanlış bilgilerle kamuoyuna bir kez daha yanılttığı ortaya çıktı. Seer’in yüzde 11 kırım dediği ihalenin yüzde 8,87 ile tamamlandığı ortaya çıktı.

31 Mart 2019 seçimlerinde göreve gelen ve o günden bu yana hizmet edememesiyle adeta Mersinlilere yokluk yaşatan CHP’li Vahap Seçer’in bu yılın Kasım ayında gerçekleşen akaryakıt ihalesiyle ilgili Mersin kamuoyuna Mecliste açıkladığı yüzde 11 kırımın da yalan olduğu belgelendi. İhalenin 8,87 ile sonuçlandığı ortaya çıktı.

3 firmanın verdiği teklifte en yüksek kırımın 8,87 oluğu açıkça görülüyor. CHP’li Seçer’in 2 senedir neden akaryakıt ihalesindeki kırım oranlarında gerçek olmayan yüksek bedelleri kamuoyuna söylediği de büyük merak uyandırdı.

Vahap Seçer geçen yılki ihaleyi de yüzde 6,27 ile vermiş ama kamuoyuna bunu yüzde 22 olarak açıklamıştı.

Seçer bununla da yetinmemiş Meclise önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz döneminde yapılan ihaleyi önce 7,5 sonra da yüzde 1 açıklayarak yalanı sürdürmüştü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

YİNE BÜYÜKŞEHİRİN AKARYAKIT İHALESİ YİNE BAŞKAN SEÇER’DEN YALAN: YÜZDE 11 DEMİŞTİ YÜZDE 8,87 ÇIKTI! için 1 yorum

  1. Deli_BORAN dedi ki:

    Riyakar yalancı seçer. son demlerinizi yaşıyorsunuz bir daha Mersin Büyükşehir’i bırak Tarsus’ta muhtar bile olamazsın…Vahapa yalakalık yapanlar zamanı geldiğinde bedelini ödeyeceksiniz…🤔

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle