Hoşgeldiniz  

YEREL SEÇİM SEN NELERE KADİRSİN! CHP’Lİ MEZİTLİ BELEDİYESİ MEZİTLİ’DE YAŞAYAN EMEKLİLERE 1.000 TL MADDİ DESTEK VERECEK!

admin | 12 Ekim 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik süreçte emeklilerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir destek paketi oluşturduğunu ve bu kapsamda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100 yılına özel 1.000 TL destek sağlanacağını duyurdu.  

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet’in 100. Yılında çalışmayan emekliler için bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye verileceğini duyurmasının ardından yerel seçim havasına girildiği şu günlerde emeklilere bir destek paketi açıklayan bir başka isim de CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan oldu.  

Tarhan, Mezitli’de ikamet eden ve 65 yaşını doldurmuş olan maaşı 8 bin TL’nin altında olan emeklilerin yararlanacağı bir destek paketi hazırladıklarını duyurdu.

SADECE 65 YAŞ AYLIĞI ALANLAR DA FAYDALANACAK!

Buna göre, belli kriterdeki emeklilere özel olarak sunulan paket sayesinde; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100 yılına özel 1.000 TL destek sağlanacak. Ayrıca emekli olmayıp 65 yaş üstü yaşlılık aylığı alanlarda bu ikramiyeden yararlanacak.

Mezitli ilçesinde yaşayan yaklaşık 45 bin emeklinin bu destek paketinden yararlanacağı bildirildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

YEREL SEÇİM SEN NELERE KADİRSİN! CHP’Lİ MEZİTLİ BELEDİYESİ MEZİTLİ’DE YAŞAYAN EMEKLİLERE 1.000 TL MADDİ DESTEK VERECEK! için 1 yorum

  1. Yörük ali dedi ki:

    Halkın parasını halka dağıtıyor başkan helal olsun

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle