Hoşgeldiniz  

YENİ BOMBA… CHP’Lİ SEÇER “ESAD”A BENZETİLDİ!

admin | 20 Mayıs 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in önceki dönem işe alınan personellere uygulattığı mobbingin ardından Seçer’e bomba benzetme geldi: “BAAS kafalı, vicdansız, ayrımcı, Esad’dan farkı yok!”

Göreve geldiği günden bu yana önceki dönemde işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçilere uyguladığı mobbingle gündem gelen CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, uyguladığı haksız işçi politikasıyla ülke gündeminde yer almayı sürdürüyor. Son olarak Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü köşesinden CHP’li Seçer’e resmen saydırdı.

CHP’li Seçer’i Arap Milliyetçiliğiyle öne çıkan BAAS Partililere benzeten Ramoğlu, “BAAS kafası önyargılı ve takıntılıdır. İnsanlar arasında ayrımcılık yapar… İnsana kuru ekmeği bile reva görmez… Çünkü vicdanları yoktur. CHP’li Zeydan Karalar ile Vahap Seçer’e bakın… Esad’dan farkları var mı? Binlerce emekçiyi işinden ettiler. Bay Kemal’in namus sözü havada kaldı. O söz danışıklı dövüştü” diye yazdı.

“MERSİN’DE DE KOÇ’UN BANKASINA VERECEKLERDİ, KAMU BANKASINI AŞAMADILAR!”

Belediyelerin CHP eliyle HDP’ye teslim edildiğini savunan Ersin Ramoğlu, “CHP’li İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyeleri personel maaşlarını Koç’ların bankasından ödetmeye başladı. Koç’lara kıyak için önce Tank Palet’ini diline doladılar. Rüşvetçi Macit Özcan’ın avukatı Ali Mahir Başarır şanlı ordumuza hakaret etmekten kaçınmadı. Koç’ların bankası için Adana ve Mersin’de de devreye girdiler. Ama bir kamu bankasını aşamadılar. BAAS’cı Esad Suriye’de Türkmenleri BAAS’cı başkanlar da gariban işçileri hedef aldı. Bunlardan Atatürk’çü olamaz. Sadece Atatürk’ü kirli işlerini maskelemek için kullanıyorlar. Gerçek Atatürkçü PKK’ya destek vermez. Atatürk’e ‘kefere’ diyen birini de partiye almaz” dedi.

“METRO İHALESİNDEKİ PİS KOKULAR YAKINDA ETRAFA YAYILIR!”

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve türlü spekülasyonlara neden olan metro ihalesi hakkında da yazan Ersin Ramoğlu şöyle devam etti:

BAAS’cı başkanlarda her yol var… Yalanın daniskası, rüşvetin alası, hatta sekreteriyle yatan da. Saman altından su yürütmeyi severler. Biri Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer… Adam 10 milyarlık Metro ihalesini halktan gizledi. Hala gizliyor… AK Partili Mustafa Gültak dışında Metro ihalesiyle uğraşan yok! Anlaşılan Seçer ihaleyi KİSKA’ya verecek. Oysa ihalede usulsüzlük var. İlk ihalenin iptalinden sonra aynı firmalardan teklif istenmesi yasaya aykırı. Üstelik maliyet yüzde 41 oranında artırılmıştır. Ama neye göre artırıldığı belli değildir. 4734 sayılı Kanunun 20.madesine göre iki aşamalı ihalelerde önseçim için belirlenen yeterlilik kriterleri maliyete göre hesaplanmaktadır. Maliyet değişiyor ise ihaleye girecek adaylar da değişmeliydi. Ama Seçer böyle yapmadı. Kanuna aykırı bir ihale yaptı… Yakında pis kokusu etrafa yayılır.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle