Hoşgeldiniz  

VALLA BU İYİ HAREKET: YENİŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YURTLARINDA AKŞAM YEMEKLERİNDE İNDİRİM YAPILDI!

admin | 28 Ekim 2022 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Yenişehir Belediyesinin yurt ve misafirhanesinde akşam yemeklerinin 35 TL’den 20 TL’ye indirildiği bildirildi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ile birlikte Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle buluştu.

Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, “Öğrencilerimizin zorlu koşullarda eğitim aldıklarını biliyoruz. Bugünden itibaren yurt ve misafirhanemizde 35 TL olan akşam yemeklerinin ücretini 20 TL’ye indiriyoruz” dedi.

Yurt ve misafirhanede akşam yemek ücretlerinin ise 35 TL’den 20 TL’ye indirileceğinin müjdesini veren Başkan Özyiğit, “Geçen yıl olduğu gibi 1 ay ücretsiz yemek ikramımız da olacak. Bütün hesabımızı sürdürülebilir hizmetler olmasından yana yapıyoruz. Aile gelirinize fazla yük olmamanızı sağlamak adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

“Her ne olursa olsun bir eksiğiniz, sıkıntınız, derdiniz olduğunda lütfen bana ulaşın, biz büyük bir aileyiz.” diyen Başkan Özyiğit, öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

Mersin Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’nde düzenlenen “Yaza Veda Partisi”nde öğrencilere köfte ekmek ikramında da bulunuldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle