Hoşgeldiniz  

VAHAP SEÇER MEZİTLİ DELEGE SEÇİMLERİNDE RESMEN GÖMÜLDÜ! SEÇER DESTEKLİ LİSTE SADECE 7 DELEGE ÇIKARABİLDİ!

admin | 17 Temmuz 2023 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Delege seçimleri devam eden CHP’de Mezitli seçimleri tamamlandı. Sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer destekli Mavi Liste sadece 7 delege çıkartırken, muhalifler tam 393 delegeyi kaptı.

CHP’nin genel kurulu öncesinde delege seçimleri devam ediyor. CHP’nin Mersin’de güçlü olduğu ilçelerden olan Mezitli’de delege seçimlerinin tamamlandığı bildirildi.

Mezitli’deki parti üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde çıkan sonuçlar da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer açısından tam bir batış olarak ortaya çıktı.

Seçer’in desteklediği mavi liste Mezitli’de sadece 7 delege çıkartabildi. Seçer muhalifleri ise 393 delege sayısı kazandı.

MEVCUT İLÇE BAŞKANI TUNCER ADAY OLMADIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Mezitli’de muhaliflerin ilçe başkan adayı Ulaş Yılmaz olurken, Seçer’in desteklediği isim ise İsmail Yurtseven olarak öne çıktı. Mevcut ilçe başkanı Ahmet Serkan Tuncer ise yaptığı açıklamayla bu kongrede aday olmayacağını duyurmuştu.

EŞANTİYON PAKETİ DE SEÇER’İ KURTARMADI

Mezitli seçimlerinde CHP’li Seçer’in desteklediği mavi liste adayları kötü gidişatı durdurabilmek için farklı yöntemlere bile başvurmuştu.

Oy kullanacak üyeler içinde kahve ve lokum bulunan eşantiyon paketleri bile gönderen mavi liste adayları, bu şekilde üyelerden oy istemişti.    

Eşantiyon paketleri de mavi listeyi kurtaramadı ve seçimlerde muhalifler büyük fark attı.

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle