Hoşgeldiniz  

TEHLİKELİ GERGİNLİK: TARSUS’TA ÜLKÜ OCAKLARI VE CHP’Lİ BOLTAÇ’IN EKİBİ ARASINDA ARBEDE…

admin | 24 Ocak 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç’ın esnaf ziyareti esnasında Ülkü Ocaklarından bir grup ile Boltaç ve ekibi arasında yaşanan tartışma bir anda arbedeye dönüştü. Olayın ardından açıklama yapan Boltaç, “Bu tavır bırakın bir siyasi kolu ya da unsuru hiçbir Tarsuslu’ya yakışmaz. Çünkü biz barışın ve huzurun kentiyiz” diyerek tüm siyasileri sağduyulu olmaya çağırdı.

Tarsus’ta bugün sabah yaşanan olay şok yarattı.

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç seçim çalışmaları kapsamında Makam mevkiindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ülkü Ocakları İlçe binasındaki grupla CHP’li Boltaç’ın ekibi arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışma bir ana arbedeye döndü.

Araya girenlerin çabası sonuç verdi ve olaylar büyümeden önlendi.

Yaşanan arbedenin ardından açıklama yapan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, tüm siyasileri sükunete davet etti.

CHP’li Boltaç, “Yaşadığımız bu sözlü ve fiili saldırının bir kez daha yaşanmaması tek dileğimiz. İnsan hayatı tüm ideolojilerin, tüm inanışların ve tüm siyasal amaçların üzerindedir. Bir kişinin bile burnunun kanaması seçime ve demokrasi anlayışımıza leke düşürür.  Bu yaşanan elim olay ışığında tüm siyasal partilerimizi ve rakiplerimizi uyarıyorum. Biz sadece bir seçim yapıyoruz ve kentimizi yönetecek kişiyi seçeceğiz. Koltuğa oturacak kişi hepimizin belediye başkanı olacak. Eğer “Sevgide serbestlik saygıda mecburiyet” düsturu ile hareket edersek kazanan Tarsus olacaktır” dedi

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle