Hoşgeldiniz  

TARSUS’TA CHP-BELEDİYE BAŞKANI-BAŞKANIN EŞİ-PERSONEL-ÖRGÜT-GAZETECİ HEPSİ BİRBİRİNE GİRDİ!

admin | 14 Ocak 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın “eşinin” şikayeti üzerine başlattığı CHP mensubu 3 belediye çalışanı hakkındaki soruşturmanın ardından yaşananlar Yargıya taşındı. Başkan Bozdoğan’ın eşi Derya Bozdoğan, yaşanalar hakkında yazı yazan Gazeteci Burhan Ocakoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve gelen CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Büyükşehir’in CHP’li Başkanı Vahap Seçer, CHP İl Başkanı adil Aktay, Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ve CHP’li meclis üyeleriyle yaşadığı anlaşmazlıkların şiddeti her geçen gün artıyor.

CHP’li Seçer, Aktay ve örgütle bağları kopma noktasına gelen Haluk Bozdoğan’ın son olarak eşi Derya Bozdoğan’ın şikayetinin ardından 3 partili personel hakkında soruşturma başlatması, kopma noktasındaki ateşi körükledi. Tarsus’ta görev yapan Gazeteci Burhan Ocakoğlu’nun Derya Bozdoğan’ı hedef alan haberlerinin arından konu Yargı’ya taşındı. Başkan Bozdoğan’ı eşi Derya Bozdoğan, Ocakoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

“HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN ŞEYTANDIR”

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın eşi Derya Bozdoğan, parti içeresinde Haluk Bozdoğan’la yaşanan çekişmenin de geldiği noktaya vurgu yaptı. Derya Bozdoğan, “Mensubu olduğum, 2008 yılından itibaren aktif görevlerde bulunduğum CHP’nin siyaset anlayışına ve ahlakına aykırı gördüğüm, Belediye Başkanlık katında görevli 3 personelin davranış ve haksız edimlerini sözlü olarak ifşa etmem üzerine Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilgili şahısları başka birimlere tayin etmiş akabinde haklarında soruşturma başlatmıştır. Ezcümle bu durumu hazmedemeyen çalışan veya çalışanların manipülasyonuyla gazeteci Burhan Ocakoğlu’nun sosyal hesaplarından yaptığı basın ahlak ve hukuk kurallarına aykırı yalan haberi çerçevesinde hem birilerini mağdur gösterme gayesiyle gerçekleri saptırmış hem de kişiliğime, kadınlığıma, ahlakıma, siyasi görüşüme çirkin, onur kırıcı, küçük düşürücü hakaretlerde bulunmuştur. Tarsus’ta ifa ettiğim avukatlık meslek ve siyasi kişiliğimle, haksız olgu ve olaylar karşısında sahip olduğum ahlak, siyasi toplumsal değerlerimle ve ‘HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN ŞEYTANDIR’ şiarımla onurluca mücadele etmeye devam edeceğimi, yalan haberle basın ahlakına aykırı hareket eden ve tarafıma hakaret eden gazeteci hakkında ilgili hukuki süreci başlattığımı kamuoyuna arz ederim” açıklaması yaptı.

BURHAN OCAKOĞU CEPHESİ HABERLERİ BİR KEZ DAHA PAYLAŞMAYA BAŞLADI

Derya Bozdoğan’ın Gazeteci Burhan Ocakoğlu’na Yargı hamlesinden sonra Ocakoğlu cephesinin, sosyal medya üzerinden Bozdoğan’ın Yargıya taşıdığı paylaşımları bir kez daha paylaşmaya başlayarak, haberlerin arkasında olduğunu savunan görüntü vermesi de dikkat çekti.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle