Hoşgeldiniz  

TARSUSLU VALİ YARDIMCISI DEHŞET SAÇTI! ANNESİ VE AVUKAT KARDEŞİNİ MAL PAYLAŞIMI YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜ

admin | 13 Ağustos 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Hatay Vali Yardımcısı ve Tarsuslu olan Tolga Polat, Adana’da avukat kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ı tabanca ile vurarak öldürdü.

İddiaya göre, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, Adana’da annesi ve kardeşinin oturduğu apartmana geldi. Polat, bir süre sonra annesi ve kardeşiyle mal paylaşımı nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Polat belinden çıkardığı tabanca ile önce annesi İkbal Polat’a ardından da avukat kardeşi Altuğ Polat’a ateş açtı. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Altuğ Polat ile annesi İkbal Polat’ın hayatını kaybettiği saptandı.

Vali Yardımcısı zanlı Tolga Polat’ın olayın ardından kaçtığı ileri sürüldü. Aramaların ardından Polat kısa süre sonra Emniyet güçlerine teslim oldu.

CENAZELER TARSUS’TA TOPRAĞA VERİLDİ

Merhume Öte yandan İkbal Polat ile oğlu Altuğ Polat’ın cenazeleri, memleketleri Mersin’in Tarsus ilçesinde defnedildi. Avukat Altuğ’un meslektaşları ve ailenin yakınlarının katılımıyla Tarsus Şehir Mezarlığı’nda helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Anne ve oğlunun cenazeleri, Hacıhamzalı Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle