Hoşgeldiniz  

SÜREKLİ SUYA ZAM İSTEYEN CHP’Lİ SEÇER, HALK DUYMASIN DİYE CANLI YAYIN BİLE YAPTIRMADI!

admin | 29 Kasım 2022 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer, geçtiğimiz hafta olağan oturumda toplanan MESKİ Genel Kurulu’nda suya istediği ek yüzde25’lik zam talebi reddedilince bu hafta olağanüstü toplantı düzenleyerek su zammına verilen ret kararının iptali için uğraştı. Her fırsatta “halk için” lafını ağzından düşürmeyen CHP’li Seçer, zam talebini istediği toplantıyı ne televizyonlardan ne de sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptırmadı.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bir kez daha “halk için” gerçek anlamda çalışmadığını gözler önüne serdi. Şeffaflığı ve halkçılığı diline pelesenk eden CHP’li Seçer, bugünkü uygulamasıyla özde değil, sözde halkçı ve şeffaf olduğunu kanıtladı.

HALKÇI YA… SÜREKLİ ZAM İSTİYOR!

21 Kasım’da gerçekleştirilen MESKİ Kasım ayı Olağan 2. Oturumunda suya ek yüzde 25 zam isteyen CHP’li Seçer’in bu talebi, çoğunluğu elinde bulunduran Cumhur ittifakı meclis üyelerince reddedilmişti. ÜFE ve TEFE’nin yarısı kadar 2023’te otomatikman zam yiyecek olan su fiyatlarına bu zammı yeterli görmeyen CHP’li Seçer bir de üstüne yüzde 25 oranında zam istemişti.

Ek zam talebi reddedilen CHP’li Vahap Seçer, bu kez MESKİ Genel Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağırarak, yüzde 25’lik ek zam talebine ret oyu kullanan Cumhur ittifakı meclis üyelerine “kararlarınızda ısrarcı mısınız?” diye sorarak yeniden oylattı. MESKİ Genel Kurulu bu zam talebini bir kez daha reddetti.

ŞOK… ZAM İSTEDİĞİ GENEL KURULU CANLI YAYINLAMADI!

Önceki dönemden beri uygulanan meclis toplantıları ve MESKİ Genel Kurulu’nun canlı yayınlanmasını sanki kendi döneminde ilk kez yapılıyormuş gibi halka sunarak “şeffaf” belediyecilik anlayışı yaptığını öne süren CHP’li Seçer, şeffaflığının sözde olduğunu kanıtlayan skandal uygulamaya bugünkü toplantıda imza attı.

ŞOK… TV’LER DE CANLI YAYINLAYAMADI

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Vahap Seçer sayfalarından canlı olarak yayınlanan toplantılar, Seçer’in ısrarla istediği zam toplantısını canlı yayınlamadı. Oturumları canlı veren TV kanalları da Seçer’in talebi üzerine canlı yayın yapamadı.

ÖZDE DEĞİL, SÖZDE ŞEFFAF… ÖZDE DEĞİL SÖZDE HALKÇI… BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI

Mersinlilerin her platformda dile getirdiği su faturalarındaki şişkinlik şikayeti sürerken, bir de üstüne CHP’li Seçer’in bu şikayetleri yok sayarak ek zam talep ettiği toplantıyı da canlı yayınlamayarak halktan saklaması da Seçer’in gerçekten şeffaflık ve halkçılık uygulamasının ne kadar yapay olduğunu ortaya koydu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle