Hoşgeldiniz  

SU FATURASINDAN BAĞIRMAYAN YA BURJUVADIR YA DA DÜMDÜZ SEÇER’CİDİR, NET… CHP’Lİ SEÇER YÖNETİMİNDEKİ MERSİN’İN TÜRKİYE’DE EN PAHALI 2. SUYUNU KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI!

admin | 04 Şubat 2024 | Dünya, Ekonomi, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’de 30 büyükşehir baz alınarak su fiyatları araştırması yapıldı. Elde edilen verilere sonucunda Mersin; 27,15 ile en pahalı su kullanım bedeli ödeyen ikinci şehir oldu.

CHP yönetiminde bulunan ve yaptıkları başarısız çalışmalarla ‘Memnuniyetle Mersin’ algısı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha halkı düşünmediği ortaya çıktı. Türkiye’de 30 büyükşehir baz alınarak, su fiyatları araştırması yapıldı. Yapılan araştırma neticesinde Türkiye’de en pahalı ve en ucuz su kullanan şehirler belli oldu. Türkiye’de en pahalı suyu 33,13 ile İzmir kullanırken; listede ikinci sırada ise 27,15 ile Mersin yer aldı.

Listede; Gaziantep 25,50 ile 3’üncü; 24,6 ile Sakarya dördüncü; 23,72 ile İstanbul ise beşinci sırada yer aldı.

SU FATURALARI MÜTHİŞ CAN YAKIYOR!

Gerek su gerekse elektrik faturalarının yüksek maliyetinden şikayetçi olan Mersinliler, araştırma sonuçları karşısında bir kez daha CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne ve Vahap Seçer yönetimine tepki gösterdi.

Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmalarının Mersinliler için çok kötü bir şey olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Seçer’e, “Vahap Bey bu nasıl memnuniyetle Mersin oluyor? Bizlere bunu anlatır mısınız? Hem en pahalı suyu kullanıp hem de nasıl memnun kalmamızı düşünüyorsunuz?” diyerek tepki gösterdiler.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ SUYUNU DİYARBAKIRLILAR KULLANIYOR!

Türkiye’de 30 büyükşehir baz alınarak yapılan araştırma sonuçlarına göre suyu en ucuz kullanan şehirler de belli oldu. Paylaşılan verilere göre; 3,80 ile Diyarbakır Türkiye’de en ucuz su kullanan şehir oldu. Diyarbakır’ı sırasıyla; 7,63 ile Hatay, 11,01 ile Kahramanmaraş, 11,40 ile Denizli ve 11,46 ile Aydın takip etti.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle