Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… SEÇER’İN İSTEDİĞİ MESKİ TARİFESİ RET ÇOĞUNLUĞUNA RAĞMEN KABUL EDİLDİ

admin | 08 Aralık 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen MESKİ Genel Kurulu’nda CHP’li Vahap Seçer’in önerdiği fiyat tarifesi Cumhur ittifakı meclis üyelerince reddedilmişti.

MESKİ Genel Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağıran CHP’li Seçer, üyelere ret kararında ısrarcı olup, olmadıklarını bir kez daha sordu.

CUMHUR İNDİRİM İSTEĞİNİ YİNELEDİ

Oturumda söz alan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı MHP’li Mehmet Topkara, neden ret verdiklerini bir kez daha açıkladı. Topkara, 2021 yılı bütçesinde fiyat tarifesinde indirim ısrarlarını yineledi. Topkara, “Atık su bedellerinin yüzde 45’ten yüzde 35’e çekilmesini ve TEFE/TÜFE2’nin abonelere uygulanmaması talebimizi yineliyoruz” dedi.

Ardından söz alan CHP’li Vahap Seçer, “Burası bir kurum. Kanunlarla yönetiliyor. Burada para biriktiği zaman ben yatırıma döndüreceğim. Her yer benden hizmet bekliyor. Maliyetler, döviz kurları artıyor. Elektrik fiyatlarından personel giderlerine kadar her şey arttı. Biz zam yapmıyoruz. Ben de istiyorum, bu fiyatlar düşsün. Popülizm yapmayalım bu işler yanlış olur. Ben bu fiyat tarifesinde bir mantıksızlık görmüyorum” diyerek oylamaya geçildi.

Yapılan oylamada ret kararında oy çokluğuyla ısrar edildi. Ancak meclis üye tam sayısının salt çoğunluğuna erişilemediğinden Seçer’in fiyat tarifesi kabul edilmiş sayıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle