Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… SAĞLIK BAKANI KOCA YÜKSEK RİSK ALTINDAKİ MERSİN’İN İL SAĞLIK MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞTÜ!

admin | 05 Aralık 2020 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Korona virüs salgının hızla arttığı illerin il sağlık müdürleri ve valileriyle görüşen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin son durumunu masaya yatırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan flaş son dakika toplantısı gerçekleşti. Bakan Koca korona virüs salgınında yüksek riskli bölgelerden saydığı Mersin, Adana, Hatay ve Samsun vali ve il sağlık müdürleriyle görüştü.

İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçaçı ile Mersin’deki salgının seyrini ve hastanelerdeki doluluk oranlarını masaya yatıran Bakan Fahrettin Koca, alınan önlemlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan toplantıyı sosyal medya hesabından duyuruan Bakan Koca, “ADANA, HATAY, MERSİN, SAMSUN ve KASTAMONU Valilerimiz, il Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla il toplantılarımızı tekrarladık. Sırasıyla ADANA, HATAY, MERSİN ve SAMSUN yüksek risk altında” diyerek Mersin’in salgındaki tehlikeli gidişatını bir kez daha vurguladı.

Mersin’deki vaka artış hızını da açıklayan Bakan Koca, “Son haftada ADANA’DA vaka artışı %50, yoğun bakım doluluk oranı %79. HATAY’DA artış %125, yoğun bakım doluluk oranı %86. MERSİN’DE artış %50, yoğun bakım doluluk oranı %74. SAMSUN’DA artış %35, yoğun bakım doluluk oranı %81. KASTAMONU’DA artış %50, yoğun bakım doluluk oranı %74. Risk kapımızda. Alışkanlıklarımıza teslim olmayalım. Kısıtlamaları fırsata çevirelim. Tedbirlere daha sıkı uyarak sağlık çalışanlarımıza destek olalım. Mücadele birlikte kazanılır” bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle