Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… MERSİN ŞEHİDİ SEDAT YABALAK’IN CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

admin | 14 Şubat 2021 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

PKK terör örgütünün Gara’da kalleşçe şehit ettiği 13 kişiden biri olan polis memuru Bozyazılı Sedat Yabalak’ın cenaze bilgileri de Mersin Valiliği tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Tüm Türkiye Gara’da katledilen 13 Türk vatandaşının acısını yaşarken, ateşin düştüğü yerlerden biri olan Bozyazı’da da Yabalak ailesi 5 yıl sonra gelen şehadet haberinin üzüntüsünü yaşıyor.

5 yıl önce eşi ve kızının yanından kaçırılan Bozyazılı Polis Memuru Sedat Yabalak’ın da esir tutulduğu Gara’da kalleşçe şehit edilmesinin üzerine teşhis ve cenazeyi almak için kardeşi Ahmet Yabalak, Malatya’ya gitmişti.

Mersin Valiliği de Şehit Polis Sedat Yabalak’ın cenaze programını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, “13.02.2021 günü Irak’ın kuzeyi Gara Bölgesinde terör hedeflerine yönelik olarak gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekatı kapsamında bölücü terör mensupları tarafından şehit edilen Polis Memuru Sedat YABALAK’ın naaşı;  15.02.2021 Pazartesi günü Öğlen namazına müteakiben Bozyazı Tekeli Camiinde yapılacak törenin ardından Bozyazı Tekeli Merkez Mezarlığına defnedilecektir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle