Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… MECLİSİ ÇİĞNEYEREK YAPTIĞI OTOPARK İÇİNİZİN İSTEDİĞİ MADDE KOMİSYONA GİTTİ!

admin | 08 Temmuz 2020 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Temmuz Ayı Olağan Toplantı Döneminin 1. Birleşim Toplantısı Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştiriliyor.

Meclis’te Mersin Oteli-Ulu Camii karşısı Atatürk Parkı içerisinde) cep otoparkı yapılması amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konusunu görüşmeleri de gerçekleşti.

MHP’li Mahmut tat, bu otoparka Seçer’in nasıl onay verdiğini sordu. MHP’li Tat, “Sizin olurunuzla yapılması bizi üzdü. Bunun komisyonda görüşülürken onay alacağını zannetmiyorum. Burada yeşil alan otoparka dönüştürüldü” dedi.

CHP’li Seçer, “Otopark ihtiyacımız var biliyorsunuz, nasıl çözülecek?” karşılığını verdi.

AK Partili Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Yasal yetkiniz var ama bürokratlarınız bize ulaşıp, bize sorsaydı daha şık olurdu” açıklaması yaptı. Seçer de Gültak’a “Sizinle ilgisi olmayan bir hizmet. Bu yüzden bilgi verilmedi. Görüş bildirmemize gerek yok “açıklaması yaptı.

Ak Partili Zafer Şahin Özturan da “Burası zaten faaliyette. Açmışsınız burayı. Biz neyi tartışıyoruz” diyerek yapılan usulsüz uygulamaya tepki gösterdi.

Mersin Oteli-Ulu Camii karşısı Atatürk Parkı içerisinde) cep otoparkı yapılması amaçlı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konusu Komisyona oy birliğiyle sevk edildi.

Mersin Oteli-Ulu cami karşısındaki Atatürk Parkı içerisine Büyükşehir Meclisi’nden onay almadan otopark yapan CHP’li Vahap Seçer, otopark hizmete açıldıktan tam 1 ay sonra Meclis’ten onay almaya kalkması bardağı taşırmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle