Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… KILIÇDAROĞLU ACİL SEÇİM İSTEDİ: “BEN 4 ARALIK’TA MERSİN’DEYİM, ORADA GÖRECEKSİN!”

admin | 24 Kasım 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Olağanüstü KYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim çağrısını tekrarladı.

Türkiye’de son haftalarda yaşanan büyük çapta ekonomik kriz ve TL’nin aşırı derecede değer kaybetmesi muhalefet partilerini harekete geçirdi. Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal ederek, partisinin MYK’sını olağanüstü toplantıya çağıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantının ardından basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ınyanlış politikaları ve kibirli siyaseti yüzünden Türkiye’nin ekonomik darboğaza girdiğini kaydeden CHP Lideri, acil seçim çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu, “Niye korkuyorsun milletten? Getir sandığı kardeşim. Millet desin ki Erdoğan haklı, seni sandıktan çıkarsın. Ben de susayım. Korkma getir sandığı, güvenmiyorsun değil mi kendine?” dedi.

Son günlerde yaşanan ani dolar atışını da değerlendiren Kılılçdaroğlu, “Birilerine ülkeyi peşkeş çekiyorsun, buna isyan ediyoruz. Yaptığı tam bir deliliktir, tam bir saçmalıktır, tam bir zırvalıktır. Devletin bütün birikimlerini değersizleştireceksin, yabancılar gelecek, kendisini ziyaret edecek nasıl satarız bunları diye. Satmaktan bıkmadın mı sen! Her şeyi sattın. Bu ülkenin bir onuru var, parası var, onu bile sattın, onu bile peşkeş çektin” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda 4 Aralık’ta Mersin’e geleceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Ben 4 Aralık’ta Mersin’deyim. Orada çiftçiyle buluşacağım. Nakliyeciyle buluşacağım, sanayiciyle buluşacağım. Göreceksin, milletin nasıl sandık istediğini. Mersin sana gösterecek milletin nasıl seçim istediğini. Bunlar gayri millidir, destekleyenler de gayri millidir. Seni ve şürekânı seçime zorlamak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Sandığı getireceksin, yönetemiyorsun, erdeminle git. Erken seçim talebi milletin talebidir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle